Cine a fost marele absent de la botezul lui Liam, fiul lui Laurențiu Reghecampf

Cine a fost marele absent de la botezul lui Liam, fiul lui Laurențiu Reghecampf
. Reacția fanilor nu a fost cea așeptată, unii urmăritori au oferit comentarii răutacioase.

La finalul săptămânii trecute, Laurențiu Reghecampf și-a boteza fiul pe care îl are din relația cu Corina Caciuc. Micuțul Liam a avut o petrecere grozavă în cinstea sa, cu bucate alese și invitați de calibru, care au petrecut până în zori la un local din București.

Chiar și așa, spre dezamăgirea tehnicianului și a familiei sale, o persoană apropiată nu a spus „prezent” evenimentului, notează cancan.ro.

Cine a fost marele absent de la botezul lui Liam Reghecampf

După incidentele de la finalul săptămânii trecute, în care Laurențiu Reghecampf și-a împărțit pumni în plină stradă cu fosta sa soție, Ana Maria Prodan, duminică a fost o zi mare în familia acestuia, având loc botezul lui Liam Simeon, fiul cel mic, care a venit pe lume acum câteva luni.

Băiatul pe care Reghecampf îl are din relația cu fosta sa soție nu a fost prezent la eveniment, lucru observat chiar și de către Luca, băiatul din prima căsnicie a antrenorului, care a ținut să îi transmită un mesaj fratelui său.

„Îmi e dor de tine. Trebuia să fii cu noi! Abia aștept să îl vezi pe frățiorul nostru mai mic”, a scris Luca în dreptul unei fotografii de pe Instagram.

View this post on Instagram

A post shared by لوكا (@lucareghecampf._)

Urmăriți B1TV.ro și pe