Cine este Ciprian Napi, posibilul asasin al interlopului Emi Pian

Sursa foto: Instagram/ cipriannapy

Ciprian Napi, prinicipalul suspect în cazul uciderii interlopului Emi Piann-a trecut pe la secția de poliție și se pare că nici nu va putea fi acuzat de crimă foarte curând.Presupusul ucigașse află și el internat la Spitalul Elias, în stare gravă, după ce a fost mutilat de frații celui decedat.

În ce stare esteCiprian Napi, după răfuiala sângeroasă de marți dimineața

În acest moment, suspectul este internat în stare gravă și nu poate fi audiat.În urma luptei, Napis-a ales cu spatele spintecat de mai multe tăieturi, cel mai probabil cauzate de o sabie.

“Cipy se află in stare gravă la spitalul Elias din Capitală. El a fost rănit de fratele lui Emi Pian. Nu a fost audiat de polițiști. Doar ceilalti prezenți, adică mai mult de zece persoane, plus vecini, care au auzit țipete și au ieșit la geam”,au declarat sursele pentru Impact.ro.

Napiși frații Pian s-a înjunghiat ca-n Vestul Sălbatic,iar diferența dintre viață și moarte a fost de zeci de secunde.

„S-au înjurat 30 de secunde, apoi s-au luat la îmbrânceli, care au mai durat alte 30 de secunde. Mai apoi, Ciprian Napia scos un cuțit și l-a înjunghiat pe Pian în gât, apoi în zona plămânilor, după care a vrut să se asigure că îl termină și i-a tăiat artera femurală. Totul a durat maximum un minut, nimeni nu înțelegea cu exactitate ce se întâmplă”, a mai spus martorul, potrivit sursei citate,

Faptul că Emi Pian avea o hemoragie masivă l-a salvat pe criminalul lui

Când și-a văzut fratele la pământ, Elvis Pian a încercat să-l ucidă pe Napi, însă nu și-a dus planul la bun sfârșit pentru că a sperat că dacă îl va duce pe Emi la spital cât mai repede îi va salva viața.

„Fratele lui Emi Pian l-a văzut pe acesta pe jos, într-o baltă de sânge, încă era conștient, se lupta cu Napi, care încerca să îl înjunghie în inimă. Elvis Duduianu a sărit pe Ciprian și l-a lovit îngrozitor. L-ar fi omorât, dar și-a dat seama că trebuie să își ducă fratele la spital. L-a luat în brațe pe Emi, i-a pus garou la picior pentru că ieșeau șiroaie de sânge din artera femurală și a fugit cu el la mașină, apoi la spital. Tot timpul a vorbit cu Emi, a încercat să îl țină conștient și în viață”, a mai spus martorul.

Cine este Ciprian Napi, posibilul asasin al interlopului Emi Pian

Ciprian Napiface parte din clanul Rinu, grupare interlopă care acționează în Sectorul 2 al Capitalei, în zona podului Colentina. Eleste fiul lui Napi, unul dintre liderii clanului. Multă vreme clanul Rinu și Duduianus-au tolerat, nu și-au încălcat teritoriile și chiar au comis infracțiuniîmpreună. Emi și Ciprian se învârteau în aceleași cercuri și apăreau și la diverse petreceri împreună, amândoi fiind pasionați de muzica lăutărescă și stilul de viață luxos.

În 2013, membrii celor două grupări au ajuns în fața instanței împreună, într-un dosar deschis pentrucămătărie, şantaj şi tâlhărie.

Conflictul de marți, dintre cei doi bărbați, ar fi pornit de la faptul că membrul clanului Duduianu i-ar fi împrumutat unui bărbat suma de 50.000 lei în timpul unei partide de barbut. Acesta luase bani și de la Rinu, ceea ce a încălcat principiul de a nu se băga în „afacerile” celuilat.Napii-ar fi reproșat lui Emy Pian că încalcă regulile, iar de acolo până a pornit masacrul.

Ultima oră
10:45 - Românii au posibilitatea să-și achite polițele RCA în rate, după scumpirile uriașe din ultima perioadă
10:06 - Raed Arafat participă la procesul de vaccinare în Centrul de la Palatul Copiilor din București: Avem restricții pentru că nu ne-am vaccinat destul până acum (VIDEO)
09:52 - Românii, mai determinați ca niciodată să se vaccineze împotriva COVID-19. Cifre record atât în București, cât și în restul țării (VIDEO)
09:17 - Ultima noapte de distracție din valul pandemic 4. Tinerii au luat cu asalt localurile din Centrul Vechi al Capitalei
08:40 - Autoritățile columbiene au făcut arestarea secolului. Otoniel, cel mai căutat traficant de droguri, a fost capturat (VIDEO)
00:36 - Daniel Coriu (Colegiul Medicilor): Mulți bolnavi COVID au murit cu zile. Cum am ajuns aici? Neîncrederea în mesajul medicilor și al autorităților. La acest lucru au contribuit și unii colegi de-ai noștri (VIDEO)
23:57 - Premierul ungar Viktor Orban acuză Washingtonul şi Bruxellesul că se amestecă în politica internă a țării pentru ca el să piardă alegerile
23:45 - Ediție specială 360 de grade, cu Alina Bădic: Despre conservarea energiei și prelungirea vieții. „Un om cu credință în Dumnezeu nu se stresează” (VIDEO)
23:23 - Ediție specială 360 de grade, cu Alina Bădic: Despre longevitate. „Se consideră că deja s-a născut omul care va trăi mia de ani” (VIDEO)
22:51 - Gazprom a avertizat Republica Moldova că va sista livrarea gazelor din 1 decembrie dacă nu-şi achită datoriile