Cine este misterioasa românca pe care Walter Zenga a ales-o în locul Ralucăi, de care a divorțat

Cine este misterioasa românca pe care Walter Zenga a ales-o în locul Ralucăi, de care a divorțat
Walter Zenga are o nouă iubită

Jucătorul de fotbal, Walter Zenga, a prins gust la românce. Vedeta sportului a mai fost căsătorit cu Raluca Rebedea și acum a început relații amoroase cu încă o româncă.

Walter Zenga se iubește doar cu românce

Michela Motoc este model și influencer pe Instagram. Tânără de 31 de ani se iubește cu Walter Zenga. Bărbatul a mai trecut printr-o relație cu o femeie din România, de care a divorțat.

Ex-soți au doi copii și au trăit împreună timp de 15 ani. Cei doi au decis să-și pună capătul relației.

După divorț, Walter Zenga a revenit la Milano ca să fie mai aproape de noua sa iubită. Femeia este cu 30 de ani mai tânără decât fostul campion.

Presa locală spune că cei doi sunt de nedespărțit, petrec foarte mult timp împreună. Se pare că Walter Zenga a cunoscut-o din Dubai, unde tânără a mai trăit o perioadă.

Unde a cunoscut-o pe Michela Motoc

Michela Motoc s-a născut în România, dar a crescut în Italia, în împrejurimile Veronei. Iubita lui Zenga este antrenor personal. Acum cinci ani, aceasta a câștigat locul trei într-un concurs de frumusețe.

Există șansă că îndrăgostiții se vor muta în România. Asta pentru că Walter Zenga a primit câteva oferte  în România.

„Vreau să revin în Serie A, chiar dacă am în CV multe echipe din străinătate. Din nefericire, am avut ghinion în 4-5 situații de-a lungul carierei, cum ar fi la Sampdoria. Sigur că Serie A este obiectivul, sunt conștient că pot antrena acolo. Acum sunt mulți antrenori tineri, dar nu vârsta contează, ci mentalitate, atitudinea și calitățile. Trebuie să-ți dai seama cum să te adaptezi la lotul pe care îl ai”,  susținea Walter Zenga, acum ceva timp.

Ultima oră