Cine este și cum arată soțul celebrei Dalida din „Las fierbinți”. Povestea celor doi a început la Costinești: „I-a plăcut cum muncesc. A fost așa o chimie”

Cine este și cum arată soțul Ecaterinei Ladin. Foto: Facebook/Ecaterina Ladin.

Dalida este una dintre cele mai apreciate și iubite actrițe din serialul „Las Fierbinți”. Mii de români râd și plâng alături de celebra Dalida. Femeia a cucerit inima telespectatorilor.

Fără concediu de maternitate

Vedeta nu este obișnuită să vorbească mult despre viața privată. Aceasta iubește și este iubită. Ecaterina Ladin este o femeie căsătorită și o mamă grijulie. Actrița a născut iarna trecută. Vezi mai multe poze în galeria foto de AICI.

Celebra Dalida nu a stat mult acasă și a revenit pe platoul de filmare al serialului „Las Fierbinți”. Se pare că actrița reușește să combine viața personală cu cea profesională.

Citiți și Ei sunt finaliștii din Asia Express, sezonul 4. O ultimă echipă a fost eliminată înainte de marea finală de la Antena 1 (VIDEO)

„O să iau și copilul la filmări cu mine, îl alăptez acolo. Are 7 kg acum Petru, si-a revenit bine de tot, pentru că els-a născut prematur. A venit cu două săptămâni mai devreme pe lume. Era micuț rău de tot când l-am născut…Nu mai pot! Îmi e dor de scenă, să joc, să ies din casă”, spunea actrița, acum ceva timp, în cadrul emisiunii „La Măruță’, de la Pro TV.

Cum s-au cunoscut cei doi

Foarte puțini știu cine este și cum arată soțul Ecaterinei Ladin. Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. Acesta i-a fost șef. Faimoasa Dalida a lucrat sub conducerea alesului său.

Partenerii s-au cunoscut, acum mulți ani, pe o plajă din Costinești. Se pare că cei doi sunt de nedespărțit. Laurențiu, soțul artistei, ocupa funcția administrativă, iar Ecaterina a fost angajata acestuia.

Citește și Momente grele pentru Will Smith, petrecute alături de Serena și Venus Willims: „Au fost cele mai groaznice două ore din viața mea” (VIDEO)

„L-am cunoscut prin intermediul altor prieteni de-ai noștri, dar i-am fost angajată. Cumva el administra plaja de la Costinești. Eu neavând de muncă atunci, nu jucam, înainte de a începe ‘Fierbințiul’. Presupun că i-a plăcut cum muncesc și s-a îndrăgostit de mine. A fost așa o chimie. Ne-am întâlnit la momentul potrivit, când eram maturi, nu mai eram copii. Cred că i-a plăcut stabilitatea mea și puterea de muncă. Mie de el nu mi-a plăcut la început. Nu că nu mi-a plăcut, dar nici prin cap nu-mi trecea că el mă invită la film ca un fel de întâlnire”, a mărturisit Dalida din Las Fierbinți pentru ProTV.

Acum soții au doi copii și sunt fericiți împreună. Laurențiu o susține în toate începuturile și îi este alături și la bine și la greu.

Citiți și Scandal la Antena 1: Gabriela Cristea și Simona Gherghe, luate în colimator! Zvonul ce cutremură show-ul Mireasă