Ei sunt finaliștii din Asia Express, sezonul 4. O ultimă echipă a fost eliminată înainte de marea finală de la Antena 1 (VIDEO)

Ei sunt finaliștii din Asia Express, sezonul 4. O ultimă echipă a fost eliminată înainte de marea finală de la Antena 1 / Foto: Facebook / Asia Express

Aventura din Asia Express este foarte aproape de final. Concurenții sunt la un pas de marele premiu. Finaliștii se vor duela, duminică, pentru premiul de 30.000 de euro. În ultima ediție înainte de marea finală, încă o echipă din sezonul 4 a fost eliminată de pe Drumul Împăraților.

Numele finaliștilor au fost dezvăluite în ediția de miercuri, de către Irina Fodor și tot atunci s-a aflat cine a fost ultima echipă eliminată din Asia Express sezonul 4. Cele mai frumoase poze din Asia Express pot fi văzute în galeria foto de AICI!

Ultima echipă eliminată de la Asia Express sezonul 4, chiar înainte de marea finală

În data de 28 noiembrie, la Antena 1 se va difuza marea finală din Asia Express. Astfel că după un drum  lung prin Turcia, Georgia, Iordania și Israel, ultimii concurenți ajuns la linia de finish.

Înainte de marea finală, o ultimă echipă a mai fost eliminată, astfel că duminică pentru marele premiu se vor bate doar două perechi.

Echipa formată din Lidia Buble și sora ei Estera a fost eliminată la finalul ediției de miercuri, 24 noiembrie. Nestemata pe care cele două surori au purtat-o în cufăr a fost una roșie, motiv pentru care ele au fost nevoie să părăsească competiția chiar înainte de mare finală.

Citiți și: Traume în familia lui Adrian Văncică, din cauza rolului „Celentano” din Las Fierbinţi: „Mi-a zis că nu vrea să mai vadă beţivi nici măcar la TV”

Surorile Buble au ajuns ultimele la Irina Fodor, în semifinală, după terminarea tuturor probelor. Atunci când au desfăcut cufărul, piatra a fost una roșie, iar astfel pentru ele jocul de la Antena 1 s-a încheiat.

View this post on Instagram

A post shared by Lidia Buble (@lidiabuble)

Tot în semifinale a fost eliminată și o altă echipă, Natanticu și soția lui Eliza. Cei doi au fost a doua echipă care a primit un cufăr de la Irina, dar prima care a fost, din păcate, nevoită să îl deschidă.

Ei sunt finaliștii din Asia Express sezonul 4, la Antena 1

Așa cum era de așteptat, dar și cum s-a zvonit inițial, Mihai Petre și Elwira, dar și Emi și Cuza de la Noaptea Târziu sunt echipele care vor participa în marea finală și se vor lupta pentru premiul de 30.000 de euro.

Inițial, s-a zvonit că Mihai Petre și soția lui vor câștiga Asia Express, apoi atenția s-a îndreptat către băieții de la Noaptea Târziu. Vestea va fi dată în marea finală, ce se va difuza duminică.

Citiți și: Charlene de Monaco a ajuns de urgență la spital. Soția Prințului Albert nu mai doarme și nu mai mănâncă, iar cauza ar fi problemele din căsnicie

Mihai Petre și Elwira au depus mari eforturi pe toată durata traseului și au reușit să câștige cele mai multe amulete din cursa de pe Drumul Împăraților.

Pe de altă parte, o echipă care s-a descurcat extrem de bine sunt și băieții de la Noaptea Târziu, care s-au bucurat de imunitatea marea de două ori, dar care au reușit să își depășească toate limitele pe durata traseului.

Asia Express sezonul 4 a început în Turcia, acolo unde nouă echipe au intrat în concurs și în lupta pentru marele premiu. Alexandra Ungureanu și mama ei au fost prima echipă care a părăsit competiția, fiind urmate de Shift și Connect-R, iar mai apoi de Zarug și Loreley, iar mai apoi de Patrizia și Francesco.

În Iordania au fost eliminate Adriana Trandafir și Maria Speranța. În semifinală au intrat Natanticu și Lizi, Lidia și Estera, Mihai și Elwira și Emi și Cuza, primele două echipe părăsind Asia Express înainte de marea finală.

Citiți și: Mihai şi Adela din serialul de la Antena 1 formează un cuplu şi în viaţa reală? Ce relație este, de fapt, între cei doi