Cine este soţia lui Mihai Petre de la Pro TV şi cum s-a cunoscut cu juratul de la „Românii au talent”

Cine este soţia lui Mihai Petre de la Pro TV şi cum s-a cunoscut cu juratul de la „Românii au talent”
sursa Foto: Instagram

Mihai Petre trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Elwira Duda. Cei doi dansatori profesioniști au ales să își spună „da” pentru totdeauna în anul 2008. Cei doi s-au cunoscut în 2001, atunci când juratul de „Romanii au talent” avea nevoie de o parteneră de dans. Mihai Petre și Elwira Duda au fost campioni naționali ai României și au format prima pereche din România care s-a clasat în primele 50 ale lumii în IDSF World Ranking List în 2004. În plus, au ajuns în semifinală la Cupa Europeană de 10 Dansuri, semifinaliști la Campionatul Mondial de 10 Dansuri, finaliști la Cupa Europeană de dansuri.

Cum și-a cunoscut Mihai Petre aleasa

Mihai Petre, într-un interviu acordat acum mai mulți ani, recunoaște că nu a fost dragoste la prima vedere pentru că tot ce își dorea atunci era să își găsească o parteneră de dans potrivită. Însă, putem recunoaște că nu și-a ales doar o parteneră de dans, ci și una alături de care să își petreacă întreaga viață.

Cine este soţia lui Mihai Petre de la Pro TV şi cum s-a cunoscut cu juratul de la “Românii au talent”

„Mi s-a parut o femeie frumoasa, insa nu-mi statea mie gandul la dragoste pe-atunci. Eram disperat sa-mi gasesc o partenera si sa particip la concursurile de dans. Asa ca am plecat in Polonia, unde ne-am antrenat cateva luni. Am inchiriat un apartament acolo, dar n-aveam nici masina de spalat nici televizor. Asa ca eu imi spalam singur rufele, imi calcam, la capitolul „gatit” improvizam… Apoi, ne-am intors in Romania”, a mărturisit Mihai Petre într-un interviu.

Nici pentru Elwira Duda nu a fost dragoste la prima vedere. I-a plăcut de juratul de la „Românii au talent” din punct de vedere profesional. Asta la început.

„Mi-a placut foarte mult ca profesionist: stia exact ce doreste si era extrem de disciplinat. Nu iesea din sala pana nu termina tot ce-si propusese. Ca barbat… mai tarziu am fost atrasa de el”, a declarat aceasta.

Iubirea a început să apară în timp, după ce Mihai Petre și Elwira Duda s-au cunoscut mai bine.

Si-au vorbit prima data in engleza. Apoi, el a inceput sa invete cateva cuvinte in poloneza, dar nu mai stie exact in ce limba i-a spus primul ”Te iubesc!”.

„Pentru mine a fost simplu, ba chiar mi-a fost mai usor sa-mi exprim iubirea in engleza… am avut mai mult curaj! Nu mai stiu in ce limba am spus primul „Te iubesc!”. Cred ca am incercat in poloneza… stiam cateva cuvinte”, a mai adăugat Mihai Petre, care admite că soția sa a renunțat la Polonia pentru a fi cu el.

Cum a cerut-o în căsătorie Mihai Petre pe Elwira Duda

Chiar dacă s-au mutat imediat împreună, Mihai Petre a cerut-o în căsătorie pe frumoasa sa soție în anul 2006, chiar dacă nu își mai amintește cu exactitate în ce limbă a formulat întrebarea.

„Ne-am mutat imediat impreuna, dar am cerut-o in casatorie prin 2006. Dupa doi ani, am facut si nunta. Nu mai stiu in ce limba am formulat intrebarea, important era ca stiam cum suna „Da” si in romana si in poloneza si in engleza”, a mai mărturisit acesta.

Elwira Duda a declarat la acea vreme că a fost cea mai frumoasă surpriză pe care i-o făcuse Mihai Petre până la acel moment. Aceasta a mai precizat și că cererea a avut loc într-un loc special pentru amândoi.

În momentul de față, Mihai Petre și soția sa au împreună două fete, pe Catinca (născută în 2012) și Ariana Ilinca (născută în 2018).

Tags:
Ultima oră
00:36 - Căderea Facebook a avut loc în ziua în care un fost manager al companiei a dezvăluit cum rețeaua de socializare ar încuraja ura pentru obține venituri mai mari
00:16 - Wall Streat și bursele din întreaga lume sunt pe roșu după defecțiunile tehnice ale Facebook. Averea lui Mark Zuckerberg a scăzut cu peste 6 miliarde de dolari în câteva ore
23:49 - Un bărbat a fost atacat de urs în judeţul Sibiu. Victima a fost transportată la spital
23:15 - Urmează să fie carantinată Capitala după ce a depășit rata de incidență de 9 la mie? Răspunsul lui Raed Arafat
23:09 - Noi reguli privind circulaţia trotinetelor electrice pe drumurile publice: Nu mai au voie pe trotuar. Se schimbă plăcuțele pentru mașinile electrice
23:02 - Guvernul a adoptat HG prin care acordă 5.000 de lei, pentru familiile victimelor de la spitalul din Constanța
22:45 - Cseke Attila: Platforma de la Pipera va fi operaţionalizată în această săptămână. Va asigura 300 de paturi cu oxigen
22:24 - De ce nu este discriminare pentru persoanele testate care nu sunt lăsate în restaurante sau baruri. Raed Arafat: „Nu are imunitate, spre deosebire de persoana vaccinată”
21:46 - Festivalul Untold şi Congresul PNL, invocate în decizia Curţii de Apel Cluj de anulare a stării de alertă şi a certificatului verde
21:41 - Raed Arafat, despre criza locurilor din spitale pentru pacienții COVID: „Toate unitățile de primiri urgențe au locuri de ventilat unde pacienții sunt îngrijiți și așteaptă locuri la ATI”