Cine sunt concurenții care au intrat în Marea Finală a show-ului SuperStar

Cine sunt concurenții care au intrat în Marea Finală a show-ului SuperStar
Sursa Foto: Instagram/ SuperStar

Concurenții care vor merge în Marea Finală a show-ului SuperStar, difuzat de PRO TV, au fost aleși de telespectatori, vineri seară. Doi dintre cei 8 concurenți s-au calificat pentru următoarea ediţie live şase concurenţi: Naomi Prie, Romina Apostol, Maria Jugănaru, Maria Ojica, Alexandru Precup si Alessandro Mucea.

Victoria Peşterean şi Artiom Topal au ieșit din competiție, în urma votului publicului. Juriul, format din Smiley, Raluka, Marius Moga şi solistul Carla’s Dreams, a comentat evoluţia fiecărui concurent, dar nu a votat, conform formatului şi regulamentului concursului.

Emisiunea Superstar a fost lider de audiență vineri seară

Potrivit radardemedia.ro, emisiunea SuperStar a fost lider absolut de audiență. Show-ul a înregistrat 6.6 puncte de rating și 19.4% cotă de piață în rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, în timp ce televiziunea de pe poziția secundă avea 5.0 puncte de rating și 14.8% share.

La nivelul publicului cu vârsta cuprinsă 18 și 49 de ani, din mediul urban, în intervalul orar 20:26 – 23:28, PRO TV a condus topul televiziunilor cu 5.7 puncte de audiență și 19.9% cotă de piață, în timp ce televiziunea de pe locul 2 avea 3.3 puncte de rating și 11.5% share.

Show-ul „SuperStar România” este un format de televiziune deţinut de postul Pro TV, format care are la bază conceptul „Idol”, ce este urmărit la nivel mondial de peste 500 de milioane de telespectatori.