Concurenții de la „America Express” au revenit în România. Câte kilograme a slăbit Cătălin Bordea în competiție

Sursa Foto-Instagram

Nouă perechi de vedete au acceptat provocarea de a merge pe Drumul Aurului în America Express, show care va fi difuzat la Antena 1. Cu toate că fanii reality show-ului așteptau cu sufletul la gură ca emisiunea să înceapă în toamnă, se pare că premiera va fi amânată.

După două luni, filmările pentru „America Express” au ajuns la final, iar concurenții s-au întors acasă. Experiența a fost una de neuitat pentru vedetele care au acceptat să intre în concurs.

Concurenții de la „America Express” s-au întors acasă

Printre concurenți s-a aflat și Andreea Bălan, care  a așteptat cu sufletul la gură să ajungă acasă. Vedeta a făcut echipă în cadrul emisiunii cu Andreea Antonescu.

Andreea Bălan a anunțat că s-au încheiat filmările la „America Express” și că deja se întoarce pe scenă. „Hei dragilor, filmarile la America Express s-au terminat. Sunt acasă cu Ella și Clara în brațe și sunt tare fericită! Abia aștept să vedeți super aventurile din America Latina pe Antena 1. Dar până atunci ne vedem la concerte și mâine Trupa Andre cântă în Bacău. Iar duminică fac show cu Petrișor Ruge, fetele mele și band-ul meu în Horezu”, a transmis ea pe Instagram.


De asemenea, Chef Cătălin Scărlătescu a participat la „America Express” alături de Doina Teodoru, partenera lui de viață.  Se pare că, bucătarul și-a sărbătorit ziua de naștere în țară, după ce s-a întors din America Latină. „De ziua mea…mi-am luat stradă! ?”, a spus chef Cătălin Scărlătescu pe Instagram.


Câte kilograme a slăbit Cătălin Bordea la „America Express”

Cătălin Bordea l-a avut partener de competiție pe comediantul Nelu Cortea , iar prietenia lor  a devenit și mai strânsă după această aventură. Se pare că după această experiență de neuitat, coprezentatorul de la „Xtra Night Show” a slăbit 8 kilograme la „America Express”.

Urmăriți B1TV.ro și pe