Veste proastă pentru fanii „America Express”! Premiera sezonul 5 va fi amânată. Când va începe emisiunea

Veste proastă pentru fanii „America Express”! Premiera sezonul 5 va fi amânată. Când va începe emisiunea
Sursa Foto: Instagram/@asiaexpressromania

9 perechi de vedete au acceptat provocarea de a merge pe Drumul Aurului în America Express, show care va fi difuzat la Antena 1. Cu toate că fanii reality show-ului așteptau cu sufletul la gură ca emisiunea să înceapă în toamnă, se pare că premiera va fi amânată.

Când începe noul sezon „America Express”

„Asia Express”, sezonul 5, s-a redenumit „America Express”. Deși formatul a rămas la fel, de această dată, nouă cupluri de vedete au pornit într-o călătorie inedită, pe Drumul Aurului. Ca de fiecare dată, vedetele vor fi nevoite să supraviețuiască doar cu un euro pe zi, găsind hrană și cazare.

Chiar dacă fanii America Express se așteptau ca show-ul să debuteze în toamna lui 2022, potrivit paginii oficiale de Instagram Viperele Vesele, emisiunea va începe în luna ianuarie a anului viitor.

America Express va fi difuzată în ianuarie 2023”, este mesajul pe care cei de la Viperele Vesele l-au postat pe Instagram.

Cine va concura pe Drumul Aurului 

Concurenții vor trebui să suporte o serie de elemente surpriză, dar și numeroase reguli. Ei au la dispoziție doar un dolar pe zi și trebuie să își găsească singuri transport, cazare și mâncare. Miza lor este să ajungă la amuleta supremă și să intre în posesia premiului de 30.000 de euro.

Iată care sunt cele nouă vedete care vor lua parte la reality show: Chef Cătălin Scărlătescu și iubita lui, actrița Doina Teodoru, Puya și soția lui Melinda, Andreea Antonescu și Andreea Bălan, Cătălin Bordea și Nelu Cortea, stilistul Ovidiu Buta și directorul artistic Joaquin Bonilla, Jean Gavril și fratele lui Dinu, cântăreața Bruja și prietenul ei, Pufeh, gimnastele Larisa Iordache și Diana Bulimar, Bie Adam, unul dintre cei mai cunoscuți creatori de conținut din mediul on-line și mama ei, Mihaela sunt vedetele ce pornesc pe Drumul Aurului în competiția pentru mult râvnitul titlu de câștigător al celui mai spectaculos reality show din România.

Urmăriți B1TV.ro și pe