Uimitoarele performanțe ale copilului Danei Nălbaru pe care l-a retras din învățământul instituționalizat

Uimitoarele performanțe ale copilului Danei Nălbaru pe care l-a retras din învățământul instituționalizat
foto: instagram Dana Nalbaru

Soția actorului Dragoș Bucur, Dana Nălbaru – fosta componentă a trupei Hi-Q – se bucură de viața minunată de familie: este o mamă împlinită.

Fosta solistă a trupei are trei copii care o fac foarte fericită dar are timp și de afaceri cu bunătăți, fiind antreprenoare cu o afacere dulce cu prăjituri – anunță peroz.ro.

Și-a retras copiii de la școlile publice iar progresele sunt impresionante

Apreciata artistă a decis să-și retragă copiii de la școală și îi educă acasă.

Se pare că a fost o alegere înțeleaptă care dă rezultate iar în prezent caută un meditator pentru fiul ei de șapte ani, Kadri, care s-a dovedit până acum a fi un copil supradotat, conform publicației mondene care relatează că, încă de la trei ani, băiețelul Danei și al lui Dragoș a învățat să scrie iar de la șase ani citea deja câte o carte pe zi.

Progresele sunt impresionante și, la șapte ani și jumătate, Kadri se arată interesat să studieze chimia și fizica, materii care se învață în școala gimnazială.

„Kadri, șapte ani jumate, caută profesor de chimie și/sau fizică pentru meditații practice. Rog mesaje în privat. Mulțumesc”, a postat Dana Nălbaru pe Instagram.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de dana nalbaru (@dananalbaru)

A învățat din pasiune ceea ce nu ar fi reușit nicio școală de stat să îl motiveze

„La trei ani a învățat în două ore să scrie alfabetul cu litere de mână. La șase ani citea deja o carte pe zi. Din aceea fără poze.

După o săptămână, cartea aceasta de gramatică e aproape gata.

La matematică, fizică, chimie și biologie e deja avansat.

Am început cu el geografia, puțină istorie și filosofie.

Engleză a învățat singur. Încep să mă simt depășită.

Nu mă dau mare, tot caut soluții să-l pot ajuta în nevoia lui de cunoaștere”, povestea Dana Nălbaru despre fiul ei, potrivit site-ului amintit.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
13:53 - MAE l-a convocat pe ambasadorul Ungariei după ce un oficial de la Budapesta a spus că România îngrădește arborarea steagului secuiesc / Tomac (PMP): „E o abordare agresivă, provocatoare la adresa României”
13:37 - Decizie neașteptată în cazul Caracal. Gheorghe Dincă va fi judecat în secret
13:35 - Lege: Cu ce mașini nu vei mai putea circula în România. Mii de români vor fi afectați de decizia Senatului
13:28 - Dosar penal pentru înșelăciune, după avalanșa de la Cabana Capra / Poliţiştii desfăşoară cercetări în vederea identificării şoferilor autovehiculelor care au fost avariate
13:21 - Emilia Șercan: Lucian Bode iar a dat în judecată UBB, dar nu pentru a-i anula verdictul de plagiat. Într-o astfel de situație, ar fi trebuit să arate în instanță că teza sa e una originală, ceea ce e imposibil
13:17 - Reprofilare „Hi-Tech”, la fosta uzină Ford din Rusia: Se transformă în gater și se prelucrează lemn
13:12 - Toni Greblă, după tragediile din Turcia: „Multe clădiri din București sunt cu grad de siguranță scăzut sau foarte scăzut. Ar trebui ca și acest ultim tragic eveniment să ne trezească la realitate”
13:12 - O versiune A.I. a lui Seinfeld care se numește „Nothing, Forever” a avut o săptămână intensă. Fanii au crezut că personajele serialului devin conștiente de sine, apoi a fost interzis pentru transfobie
13:07 - Stăpâni de sclavi din România, arestați în Spania. Cum teroriza banda de exploatatori muncitorii aduși din țară, plătiți cu 25 euro pe săptămână
12:51 - Cutremur, marți, în zona seismică Vrancea. Anunțul oficial al autorităților