Cristiano Ronaldo, avion privat de 20 de milioane de lire. Cum arată aeronava la bordul căreia s-a întors în Italia (FOTO & VIDEO)

Cristiano Ronaldo, avion privat de 20 de milioane de lire. Cum arată aeronava la bordul căreia s-a întors în Italia (FOTO & VIDEO)
FOTO: Instagram: Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo s-a întors în Italia la bordul unui avion privat de 20 milioane de lire. Fotbalistul a petrecut ultimele două luni în izolare, în Portugalia, țara sa natală. Familia și gărzile de corp l-au însoți la bordul aeronavei luxoase pe care o deține.

Atacantul de la Juventus și iubita sa, Georgina Rodriguez au revenit în Italia alături de cei patru copii, la începutul acestei săptămâni. Însă nu oricum, ci la bordul aeronavei luxoase pe care Ronaldo o deține și a căreia valoare este estimată între 20 și 25 de milioane de lire, relatează The Sun.

Ronaldo și avionul privat de 20 de milioane de lire

Bărbatul în vârstă de 35 de ani este un cunoscut iubitor al obiectelor de lux, de la vile, la mașini până la avioane private. După colecția de mașini extrem de scumpe, modele inedite care se regăsesc în garajul atacantului de la Juventus, Ronaldo a făcut achiziția anului în 2015.

Sportivul a cumpărat un avion privat Gulfstream G200 Galaxy, model al căruit preț ajunge la aproximativ 20 de milioane de lire. Din Madeira până în Torino, fotbalistul face 6 ore cu aeronava privată.

Bijuteria este dotată cu o bucătărie complet echipată, tehnologie de top și aproape toate utilitățile necesare unei case, precum și Wi-Fi și linie telefonică. În aeronavă pot urca până la 10 persoane, așa că nu e de mirare că Ronaldo își ia staff-ul și întreaga familie, plus gărzile de corp în orice călătorie.

@jumpman23 Be careful we are here

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano) on

Fotbalistul a petrecut timpul în Madeira, alături de familie

Odată cu pandemia și adoptarea măsurilor de prevenirea răspândirii noului coronavirus în Italia, Cristiano Ronaldo s-a retras în Madeira alături de iunita lui și de cei patru copii. Aici a petrecut aproape trei luni, iar potrivit sursei citate, aceasta a fost cea mai lungă perioadă în care Ronaldo a stat în orașul natal decând a devenit un fotbalist profesionist.

Iubita lui Georgina Rodriguez, în vârstă de 26 de ani i-a făcut o tunsoare ce a ajuns virală în mediul online. Fotbalistul a postat pe contul său personal de Instagram un videoclip în care fotomodelul încerca să îi refacă tunsoare clasică și să îi păstreze look-ul intact.

Fotomodelul și Ronaldo s-au cunoscut în urmă cu mai mulți ani, și potrivit presei tabloide între cei doi ar fi fost dragoste la prima vedere. Bruneta în vârstă de 26 de ani lucra la acea vremea ca asistent de vânzări la Gucci, în cadrul unui eveniment, unde ei i-ar fi fost dificil să facă primul pas, fiind o fire foarte timidă. Alături de atacantul de la Juventus, bruneta are o fetiță în vârstă de 2 ani.

Stay home and keep stylish stayhomestaysafe

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano) on

Ronaldo s-a întors în Italia

Atacantul de la Juventus și familia s-au întors în Italia la începutul săptămânii, unde se așteaptă ca Ronaldo să reia antrenamentele. După ce fotbalistul, gărzile de corp și familia au ajund în Italia, aeronava personală s-ar fi întors să ia și restul bagajelor din Madeira, semn că bărbatul în vârstă de 35 de ani urmează să petreacă o bună perioadă la Torino.

În prezent se așteaptă ca Ronaldo să petreacă 14 zile în carantină, așa cum i-ar fi ordonat Clubul, înainte de a se întoarce la antrenamente alături de restul jucătorilor de la Juventus, după cum relatează sursa citată anterior.

Urmăriți B1TV.ro și pe