Cristina Dochianu a devenit mamă pentru a patra oară. Fosta prezentatoare TV a adus pe lume o fetiță

Cristina Dochianu a devenit mamă pentru a patra oară. Fosta prezentatoare TV a adus pe lume o fetiță
FOTO Instagram: Cristina Fogarassy

Cristina Dochianu a devenit de curând mamă pentru a patra oară. Fosta prezentatoare TV a postat  pe rețelele de socializare imagini cu noul membru al familiei.

Cristina Dochianu a născut recent o fetiță. Din fotografia postată pe pagina de Instagram a fostei prezentatoare se observă că fetița  are deja câteva luni și pare îmbrăcată în haine de botez.

Cristina Dochianu a devenit mamă pentru a patra oară

În prezent, Cristina Dochianu împreună cu soțul ei au grijă de cinci copii,  pentru că soțul său mai are un băiat dintr-o căsnicie anterioară.

Cristina Dochianu a ales să dezvăluie apariția noului membru al familiei, când deja fetița are câteva luni.

Cristina Dochianu, sau după numele de căsătorie, Cristina Fogarassy, a renunțat la televiziune în anul 2016, iar de atunci întreaga ei lume se învârte în jurul celor patru copii.

Fosta prezentatoare a avut, timp de mai multi ani, o relatie cu Radu, componentul trupei Crush, cel care canta alaturi de Alexandra Ungureanu.

În vara anului 2013, fosta prezentatoare și-a cunoscut soțul, pe Cristian Fogarassy și  s-au căsătorit civil la 15 decembrie 2013. Aceștia au ales să își unească destinele  după numai șase luni de relație, și religios, în august 2014.

După patru luni de la nuntă, a venit pe lume primul lor copil, conform VIVA.ro.

Urmăriți B1TV.ro și pe