Cum Andreea Berecleanu se menține în formă la 47 de ani? Ce secrete a dezvăluit prezentatoarea

Cum Andreea Berecleanu se menține în formă la 47 de ani? Ce secrete a dezvăluit prezentatoarea
Foto: Instagram

Cum Andreea Berecleanu se menține în formă la 47 de ani. Ce secrete despre siluetă a dezvăluit prezentatoarea

Andreea Berecleanu este una dintre prezentatoarele îndrăgite din România și un exemplu pentru mai multe femei. Mai mult, prezentatoarea are o siluetă de invidiat, iar recent a dezvăluit ce sacrificii face pentru a se menține într-o formă bună, relatează Ciao.

Ce face prezentatoarea ca să arate impecabil

Întrebată dacă ține cont de o dietă, ea a spus că totul depinde de starea sufletească pe care o ai.

„Cred că o stare de bine interioară care se reflectă în exterior. O mulțumire, o mulțumire sufletească, o mulțumire a vieții de familie, a faptului că am oamenii dragi alături, că pot să fac bine chiar și fără să-mi fie solicitat binele. Nu știu dacă este un secret, așa ar trebui să fim toți dacă putem să fim”

Vedeta a mai menționată că aplică măsuri radicale atunci când simte că a adăugat kilograme în plus. Este gata să renunțe la dulciuri, la carbohidrați, precum și la mesele de seară.

„Atunci când împlinesc un număr de kilograme, adică mai mult de 3-4 kilograme, intru într-un fel de alarmă și încerc să nu mai mănânc seara sau să nu mai mănânc dulciuri și carbohidrați. Dar în rest nu țin dietă pentru că îmi place mâncarea, încerc să fiu selectivă, bineînțeles, pentru că, după 40 de ani, trebuie să avem mai multă grijă, dar în general mănânc de toate”

Planurile pentru vacanță

Andreea Berecleanu a declarat că se simte bine la actualul post de lucru, pentru că este un colectiv tânăr și se face o combinație frumoasă.

„Mă simt foarte bine, ceea ce se și vede. Îmi fac meseria pe care o fac de-o viață. Mă simt bine, foarte bine”

Ea este hotărâtă în ce privește planurile pentru vacanță. Urmează doar să stabilească unde va petrece timpul liber pe care îl are.

„Avem vreo 2-3 săptămâni vacanță. Am planificat vacanța, știm exact care este perioada, dar nu știm unde vom merge încă. Zilele acestea va trebui să mă ocup pentru că nu e ușor. Am observat în Europa că este foarte aglomerat, deja locurile care sunt mai frumoase și pe care ți le dorești ca și cazare, sunt deja rezervate și atunci trebuie să ne grăbim”

Urmăriți B1TV.ro și pe