Cristina Dorobanțu, despărțire dureroasă chiar înainte de nuntă: „Sunt genul de persoană care, dacă pune punct, nu se mai întoarce în trecut”

Cristina Dorobanțu, despărțire dureroasă chiar înainte de nuntă: „Sunt genul de persoană care, dacă pune punct, nu se mai întoarce în trecut”
Cristina Dorobanțu, despărțire dureroasă chiar înainte de nuntă: „Sunt genul de persoană care, dacă pune punct, nu se mai întoarce în trecut”. Foto: Instagram

Cristina Dorobanțu a făcut primele declarații despre despărțirea de bărbatul cu care urma să se căsătorească. Cei doi au ales să se separe, spre dezamăgirea fanilor vedetei de la Kanal D.

După doi ani de la acest eveniment, fosta concurentă de la „Bravo, ai stil!” a reușit să își spună punctul de vedere despre ceea ce s-a întâmplat, de fapt.

Cristina Dorobanțu, despărțire dureroasă

Nu mai este niciun secret faptul că în acest moment Cristina Dorobanțu este o femeie singură care se bucură de faima pe care a câștigat-o în perioada în care a apărut la emisiunea „Bravo, ai stil!”. Deși ar fi trebuit să aibă parte de o nuntă frumoasă și de o viață lipsită de griji alături de Mihai, lucrurile nu au mers așa cum și-ar fi dorit frumoasa șatenă, așa că s-a văzut nevoită să renunțe la o relație de șase ani.

Din păcate, Cristina Dorobanțu a avut parte de o despărțire dureroasă de bărbatul alături de care urma să îmbrace rochia de mireasă. Aceasta a vorbit despre relația dintre ei și despre cât de mult a ajutat-o de-a lungul timpului să devină o versiune mai bună a sa.

„Ne-am despărțit în condiții civilizate”

„Ne-am despărțit în condiții civilizate și am rămas prieteni. A fost omul care m-a învățat multe lucruri. Noi nici nu ne-am mai împăcat după despărțire, au fost doar speculații de presă. O să îl respect pe Mihai toată viața pentru ceea ce a făcut pentru mine. M-a sfătuit, m-a susținut și, dacă nu era sprijinul lui, poate că multe dintre visele mele nu ar fi devenit realitate”, a spus Cristina Dorobanțu, potrivit Ciao.

„Sunt genul de persoană care, dacă pune punct, nu se mai întoarce în trecut, indiferent cât de greu îi este. Nu pot fi falsă și să spun că sunt bine singură, pentru că îmi place să fiu alături de oameni. A fost greu, însă perioada în care am fost singură în Turcia m-a călit pentru ceea ce urma, pentru revenirea în țară și perioada aceea de după separare. Sunt convinsă că destinul va face în așa fel încât lucrurile să fie extraordinare pentru mine. Nu am avut depresii sau anxietăți, dar, om fiind, trec și eu prin momente în care îmi pun întrebări”, a mai adăugat vedeta tv.

Urmăriți B1TV.ro și pe