Cristina Ich vorbește deschis despre relația cu fiul lui Victor Pițurcă: „A fost o perioadă în care efectiv îmi venea să fug de acasă”

Cristina Ich vorbește deschis despre relația cu fiul lui Victor Pițurcă: A fost o perioadă în care efectiv îmi venea să fug de acasă
Foto: captura video.

Cristina Ich trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Alex Pițurcă. Cei doi formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbizul românesc. Îndrăgostiții cresc un copil și construiesc o familie, cu toate că nu sunt căsătoriți.

Cristina Ich vorbește deschis despre relația cu Alex Pițurcă

Diva Instagramului a dezvăluit câteva momente picante din viața amoroasă. Se pare că relația celor doi nu a fost tot timpul perfectă. Tinerii au trecut prin mai multe greutăți, dar au reușit să le depășească.

„A fost o perioadă în care nu că nu m-am înțeles… Dacă nu l-aș fi avut pe Noah îmi făceam bagajul și eram plecată în munți, închisă cu lacăt. A fost o perioadă în care efectiv îmi venea să fug de acasă.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Cristina Ich (@christina_ich)

Noi am făcut copilul ăsta extrem extrem de repede pentru că nu ne-am îndrăgostit, a fost dragoste la prima vedere. Dragoste din aia nebunească. Bineînțeles că dacă nu ai timp… Cât pot să cunoști un om în 3 luni?

Dacă ajungeam să-l cunosc, mă gândesc și pe partea cealaltă că n-aș mai fi ajuns să-l fac pe Noah. El este un om extraordinar, este minunat, are un suflet extraordinar de bun. Dar extrem de dificil. Și noi semănăm extraordinar de mult.

Doi oameni care sunt la fel, s-au găsit, s-au îndrăgostit, au făcut un copil și abia pe urmă au ajuns să se cunoască. Și automat când ai început să mă cunoști și să văd și eu și să vadă și el, am avut o perioadă groaznică în care stai să te gândești ce e bine”, a mărturisit Cristina Ich, în cadrul podcastului „Vin de-o poveste”, găzduit de Radu Țibulcă.

Cristina Ich, la un pas de despărțire

Cristina Ich a atras atenția asupra faptului că atât ea, cât și Alex Pițurcă sunt dificili și au personalități puternice. Cei doi se ceartă, apoi se împacă. Partenerii se gândesc mult la binele copilului lor și încearcă să-și salveze relația.

„Nu mă gândesc acum că dacă nu sunt fericită, mi-am luat copilul și am plecat. Trebuie să te gândești și la el. Să nu-i lipsească partea aia masculină cât de cât care e în jurul lui.

Nu pot să-l scot din mediul lui. Eu sunt o femeie independentă, pot să fac ce vreau, mâine să plec, mă descurc singură. Bărbați mai sunt pe lumea asta, femei sunt cu carul.

Nu spuneam acum că facem vreun sacrifiu pentru copil. Anumite sentimente când tu faci un copil cu un bărbat și el își dorește acel copil, rămân. Suntem doi oameni dificili. Avem o personalitate puternică amândoi și ne place să facem tot ceea ce ne dorim”, a explicat Cristina Ich pentru Radu Țibulcă, citată de elle.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Cristina Ich (@christina_ich)

Urmăriți B1TV.ro și pe