Cristina Rus a fost implicată într-un accident de circulație în mijlocul Bucureștiului! Cum se simte artista acum

Cristina Rus a fost implicată într-un accident de circulație în mijlocul Bucureștiului! Cum se simte artista acum
Foto: captură video

Cristina Rus a trecut prin momente de spaimă astăzi, când a suferit un accident de mașină în București. Pompierii și polițiștii au ajuns la fața locului și au constat că artista nu are răni sau alte probleme majore.

Cristina Rus este proprietara unei mașini de lux

Cristina Rus a suferit un accident de mașină, în zona Pieței Buzești, lângă Gara de Nord, miercuri, 17 august. Artista se afla pe linia în tramvai, moment în care a vrut să facă stânga. Deodată, a intrat în coliziune cu un alt autoturism. Mașina artistei a fost avariată, însă solista se află în afara oricărui pericol.

Solista a purtat o discuție cu echipajul de poliție, care a încercat să stabilească toate detaliile producerii accidentului, notează Click.

Cristina Rus deține un autoturism decapotabil marca Mercedes, în valoare de 150.000 de euro, care a fost avariat în urma incidentului de miercuri, 17 august.

Cristina Rus s-a retras de pe scenă

Cristina Rus a făcut parte din trupa Blondy, alături de colegele sale Andreea Bănică și Claudia Pătrășcanu. După destrămarea proiectului muzical, vedeta s-a axat asupra vieții de familie.

În 2009, artista s-a căsătorit și are trei copii. Soția milionarului își permite orice capriciu, haine de firmă și genți a căror valoare depășește 5.000 de euro.

Urmăriți B1TV.ro și pe