Cu cine vrea să se mărite Elena Chiriac: „Mi-am dat seama că întotdeauna mi-a plăcut de el”

Cu cine vrea să se mărite Elena Chiriac: „Mi-am dat seama că întotdeauna mi-a plăcut de el
Foto: captura video.

Elena Chiriac a făcut dezvăluiri cutremurătoare despre viața amoroasă. Tânăra a mărturisit că are sentimente calde față de Connect-R.

Ex-concurenta de la Survivor a acceptat, recent, provocarea de a participa la „Sosurile iuți” în emisiunea lui Cătălin Măruță. În cadrul acesteia, invitaţii trebuie să răspundă la mai multe  întrebări provocatoare sau să mănânce sosuri picante.

Elena Chiriac, atrasă de Connect-R

„Dacă ai fi obligată să te măriți mâine cu un bărbat celebru din România, care ar fi alegerea ta?”, a fost una dintre întrebările puse de Cătălin Măruță.

Elena Chiriac a dezvăluit că cel cu care ar vrea să se căsătorească este Connect-R. Se pare că tânăra este atrasă de celebrul artist.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Elena Chiriac (@elennaq)

„Mi-am dat seama că întotdeauna mi-a plăcut de el. De când eram mică. Connect-R. Gusturile nu se discută. L-am văzut pe Tik Tok, am văzut că este ziua lui, am vrut să-i scriu la mulți ani. Dar pentru că e prea ocupat ca să vadă mesajul meu aș vrea să îi spun acum la mulți ani. Îmi place mult de tot de el”, a precizat Elena Chiriac la Pro TV, citată de cancan.

Elena Chiriac este una dintre cele mai faimoase concurente de la Survivor. Cu toate că s-a clasat pe locul doi, tânăra se consideră o adevărată învingătoare. Femeia a primit un un val de hate pe rețelele de socializare. Oamenii i-au reproșat mai multe lucruri, însă vedeta nu a cedat și a continuat să lupte pentru premiul cel mare.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Elena Chiriac (@elennaq)

Câți bani a câștigat Elena Chiriac la Survivor

Chiar dacă a nu a reușit să obțină premiul cel mare. Elena Chiriac a încasat o sumă imensă de bani. Contractul tinerei a fost mai mult decât avantajos.  Potrivit cancan, bruneta a câștigat 40.000 de euro pentru 20 de săptămâni petrecute în Republica Dominicana.

Deși are o săptămână de când s-a întors în România, tânăra a povestit pe rețelele de socializare că se reacomodează treptat. Încă nu poate dormi în pat, așa că și-a improvizat un loc pentru odihnă pe jos.

„Să vi-o zic pe aia mai bună, nici în pat nu dorm. Dorm pe lângă pat, mai exact, sunt pe jos, pentru că încă n-am ajuns la pasul ăsta. Nu glumesc. Nu pot să dorm pe saltea încă”, a explicat pe pagina ei de Instagram.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Elena Chiriac (@elennaq)

Urmăriți B1TV.ro și pe