Culiță Sterp a umilit un jurnalist la ieșirea din sala de judecată: „Nevastă-ta mai întreabă de mine?” (VIDEO)

Culiță Sterp a umilit un jurnalist la ieșirea din sala de judecată: Nevastă-ta mai întreabă de mine?'' (VIDEO)
Sursa Foto: Instagram/@culita.sterp

Culiță Sterp a ajuns astăzi în fața instanței pentru a se judeca contestația procurorilor la decizia de punere în libertate a artistului. Culiță a avut o reacție cel puțin ciudată la ieșirea din sala de judecată, zâmbind larg și jignind jurnaliștii.

Culiță Sterp a umilit un jurnalist

Artistul s-a prezentat astăzi în instanță, pentru a se judeca contestația procurorilor, alături de avocatul lui care a menționat că decizia va fi anunțată mâine, 24 noiembrie. La ieșirea din sala de judecată, artistul a ieșit cu un zâmbet larg pe buze, iar la întrebările jurnaliștilor care îl așteptau a avut o reacție neașteptată.

Întrebat de oamenii din presă despre substanțele pe care le-a consumat înainte de a se urca la volan, artistul a avut un răspuns arogant și pe lângă subiect. Acesta a umilit un reporter cu o întrebare stânjenitoare:  „Nevastă-ta mai întreabă de mine?”.

Culiță Sterp a condus și sub influența drogurilor

După ce inițial era cercetat pentru conducere sub influența băuturilor alcoolice, părăsirea locului accidentului și vătămare corporală din culpă, pe lista infracțiunilor s-a mai adăugat și conducere sub influența substanțelor interzise. Conform anchetatorilor, în urma analizelor la sânge s-a constatat că artistul ar fi consumat și droguri înainte să se urce la volanul autoturismului.

Urmăriți B1TV.ro și pe