Cum a apărut Theo Rose la un eveniment, imediat după ce s-a vindecat de COVID-19. Artista l-a înnebunit pe Constantin Enceanu

Cum a apărut Theo Rose la un eveniment, imediat după ce s-a vindecat de COVID-19. Artista l-a înnebunit pe Constantin Enceanu
Foto: Facebook / Theo Rose

Theo Rose și-a îngrijorat fanii atunci când a anunțat că a fost testată pozitiv pentru COVID-19, însă recent a ieșit din izolare și i-a surprins cu o fotografie extrem de sexy, de la un eveniment. Chiar și Constantin Enceanu a reacționat la imaginea postată de cântăreață.

Vedeta se simte bine după ce s-a vindecat și a profitat pe deplin de momentul în care a ieșit din carantină. Recent, Theo Rose i-a lăsat pe fani cu gura căscată.

Theo Rose, prima apariție după ce s-a vindecat de COVID-19

Cântăreața a avut o apariție de senzație la Gala Performanței și Excelenței. Fanii au reacționat imediat la imaginea cu Theo Rose într-o rochie extrem de sexy, iar unul dintre comentarii i-a aparținut chiar interpretului Constantin Enceanu.

Cam doamnă azi, la Gala Performanței și Excelenței”, a scris Theo Rose pe Facebook. Constantin Enceanu nu a stat prea mult pe gânduri și a scris „Cam goală”, într-un comentariu la fotografie.

Reacția cântăreței a fost una pe măsuri, comentariul interpretului aducând hohote de râz în viața vedetei. „Sunt pe jos”, a scris Theo Rose la comentariul interpretului de muzică populară, amuzată de replica pe care a primit-o.

La rândul său, Cătălin Măruță a comentat și el la fotografia lui Theo Rose. „Sper ca asta să fie ținuta de la următoarea emisiune”, a scris prezentatorul de la Pro TV.

Răspunsul primit de Măruță a fost și el unul pe măsură. „Promit să te surprind”, a scris cântăreața la comentariul prezentatorului TV.

Cine este Alex, nepotul lui Nea Mărin și iubitul lui Theo Rose

Cântăreața și Alex, nepotul lui Nea Mărin trăiesc o poveste de iubire de 4 ani. Artista a povestit că l-a prezentat rapid părinților, dar că a avut emoții atunci când tânărul l-a cunoscut pe tatăl său.

N-am așteptat o reacție anume. E frumos, e deștept, e bine făcut, ce puteau să zică?! Mama m-a înţeles, eu am fost cu bun simţ mereu şi am mers cu Alex… într-o seară, le-am făcut cunoştinţă pur şi simplu.

Am avut emoţii cu tata… dar i l-am prezentat şi tata a spus: „Eu sunt taică-său” . Tata îmi spune că mai vrea să facă o fată… că noi ne ducem la casă noastră. Nu vreau să mă mărit deocamdată”, povestea în trecut Theo Rose pentru Libertatea.

Ultima oră
12:35 - Cu se supărări s-a întors Lidia Buble din „Asia Express” în România: „Coșmar! Mult stres și oboseală psihică”
12:30 - Continuă consultările la Cotroceni. A venit rândul delegației USR să discute cu președintele Klaus Iohannis, care le-a amintit de eșecul din Parlament (VIDEO)
12:30 - Lista Cabinetului Nicolae Ciucă. Premieră: o femeie ar urma să preia Ministerul Apărării, iar Florin Cîțu și-ar dori șefia Senatului (surse)
12:04 - CTP, despre propunerea lui Nicolae Ciucă premier: „Un război sinistru câștigat de Iohannis cu Orban și cu cetățenii români. A reușit să controleze PNL-ul”
12:02 - Florin Cîțu: PNL îl susține pe Nicolae Ciucă pentru funcția de premier, într-un guvern minoritar cu UDMR. Eu am făcut propunerea în partid. Nu noi am declanșat criza, dar noi o rezolvăm (VIDEO)
12:01 - Letonia, prima țară din Europa care reintră în lockdown din cauza valului 4. Cândva un exemplu în lupta cu pandemia, statul baltic resimte din plin efectele crizei sanitare
11:53 - Valeriu Gheorghiță, despre „tulpina românească” a Covid-19: Când ai transmitere comunitară foarte mare și vaccinare foarte scăzută, teoretic condițiile sunt îndeplinite
11:51 - Cum se relaxează actorii Netflix după filmări
11:45 - Un medic a murit după ce a căzut de la etajul 5 al unui hotel din Cluj-Napoca. Bărbatul s-ar fi sinucis
11:37 - Guvernul Poloniei avertizează cetățenii: „Va trebui să luăm măsuri drastice dacă se întâmplă asta”