Cum a reușit Corina Dănilă să slăbească 20 de kilograme?! Actrița a mărturisit ce alimente evită în permanență      

Foto: Facebook / Corina Dănilă

Corina Dănilă este una dintre cele mai cunoscute actrițe din România, iar întotdeauna a reușit să surprindă publicul prin asumarea și onestitatea ei. Vedeta a vorbit recent despre cum a reușit să slăbească 20 de kilograme și de la ce se abține în mod special, atunci când ține o dietă.

Actrița este o femeie extrem de ambițioasă și a demonstrat că acest lucru se aplică și atunci când este vorba despre diete și aspectul fizic. Mai multe imagini, în galeria foto de AICI!

Cum a slăbit Corina Dănilă? Actrița a pierdut 20 de kilograme

Vedeta a mărturisit că nu a apelat niciodată la dietele stricte, temându-se în special de efectul yo -yo. Totuși, Corina Dănilă are niște secrete atunci când vine vorba de alimentație. Actrița mănâncă doar când îi este foame și preferă să consume produsele neprocesate.

Am învăţat să mănânc atunci cand îmi este foame, puţin şi destul de des. Evit la maximum produsele procesate, zahărul, prăjelile, iar farfuria mea conţine întotdeauna şi proteine animale, dar şi vegetale: carne de porc, vită, peşte, ouă, lactate (iaurt, chefir, brânză, caşcaval), salată verde, roşii, castraveţi, ridichi, conopidă, broccoli, dovlecei, ceapă, ciuperci, seminţe, ulei de măsline, fructe şi toooot felul de condimente”, a povestit Corina Dănilă, pentru Viva.ro.

Ce nu face niciodată dacă vrea să slăbească

Actrița a povestit că preferă să consume alimente neprocesate, pe care le gătește în special la cuptor, fierte sau trase la tigaie. Mișcarea este un element extrem de important pentru Corina Dănilă. Vedeta a recunoscut în nenumărate rânduri că face sport, însă nu are voie să facă efort fizic care să o supra solicite, având în vedere că s-a confruntat cu mai multe probleme de articulații și la coloană. 

Gătesc la cuptor, fiert sau tras la tigaie. Mănânc fructe, aşa că îmi iau fructoza direct din ele. Toate astea, combinate cu mişcare. Fac cel mai des bandă, însă nu am voie să alerg, ci pot doar să merg în ritm alert, în plan înclinat. Şi fac seturile de exerciţii specifice pentru coloană, pe care mi le-am însuşit de ceva vreme”, a mai precizat actrița, pentru sursa citată.

Urmăriți B1TV.ro și pe