Cum arată Andreea din serialul Adela (Antena 1) fără strop de machiaj. Fanii au reacționat la fotografia Oanei Moșneagu (GALERIE FOTO)

Foto: Instagram / Oana Moșneagu

Fanii s-au obișnuit să o vadă pe Oana Moșneagu machiată și aranjată pentru rolul Andreei, unul dintre personajele negative din serialul Adela. Tânăra brunetă extrem de frumoasă, iar internauții au reacționat imediat când au văzut cum arată vedeta de la Antena 1 fără strop de makeup, într-un selfie.

Bruneta nu se sfiește să le arate fanilor fotografii fără filtru și fără Photoshop. Recent, ea a postat un selfie în care apare nemachiată. Mai multe imagini, în galeria foto de AICI!

Cum arată Andreea din Adela fără machiaj

Oana Moșneagu a distribuit imaginea pe Instagram, cu doar câteva zile înainte de mare premieră a sezonului 3 din serialul de la Antena 1. Dacă pe micile ecrane fanii au văzut-o perfect aranjată și coafată pentru rolul lui Bihter, în Sacrificiul și al Andreei din Adela, în viața reală bruneta arată la fel de bine.

„Bună ziua! Vă rog, poftiți un selfie. Ca să nu uite feed-ul ăsta fața mea de sub machiaje profesionale. Aș fi preferat să fiu pensată, să nu mă înfățișez într-o asemenea stare brută, dar adevărul e că umblu mai mult nepensată decât invers. O zi bună și dumneavoastră”, a scris Oana Moșneagu pe contul său de Instagram, alături de o fotografie în care apare fără machiaj.

Fanii au reacționat imediat și i-au trimis inimioare și sute de like-uri.

Ce vârstă are, în realitate, Oana Moșneagu de la Antena 1

În producția de la Antena 1, frumoasa brunetă are nici mai mult și nici mai puțin de 22 de ani, interpretând rolul Andreei, o fată care a crescut într-o familie săracă, dar ajunge una dintre cele mai bogate dintre din Capitală, când susține că este fiica lui Paul Andronic, interpretat de Mihai Călin.

În realitate însă, Oana Moșneagu este ceva mai mare. Actrița are 31 de ani, dar nimeni nu i-ar fi dat această vârstă, având în vedere că frumusețea nativă o ajută să pară mult mai tânără.

Deși multă lume ar crede că are o vastă experiență în fața camerei, Oana Moșneagu a terminat Facultatea de Teatru în 2018, iar programul de master l-a terminat anul trecut.

E flatant să se creadă despre mine că am o „mare” experiență, mi s-a mai spus, dar eu nu mă simt încă demnă de această „titulatură”, aceea a unei actrițe posesoare de o vastă experiență de lucru. Într-adevăr, raportat la Mara Oprea, protagonista serialului „Adela”, care debutează pe micile ecrane cu acest rol, și care este încă la începutul facultății, am lucrat mai mult, inevitabil oarecum.

Dar, dacă e să compar realizările mele profesionale cu cele ale protagonistului, Alecsandru Dunaev, mai ales cele legate de teatru, el este cu mult mai „jucat” decât mine. Eu am dat admiterea la doi ani după ce el deja terminase facultatea”, povestea ea, într-un interviu pentru Click.ro.

Urmăriți B1TV.ro și pe