Cum arăta în tinerețe Cătălin Măruță. Galerie foto

Sursa Foto: Facebook

Cătălin Măruță este unul dintre cei mai cunoscuți prezentatori TV. Totodată, cântăreața Andra și Măruță formează unul dintre cele mai longevive și frumoase cupluri din showbizul românesc, fiind căsătoriți din anul 2008.

Cum arăta Cătălin Măruță în tinerețe

Cătălin Măruță, în vârstă de 42 de ani, a urmat Facultatea de Drept din cadrul Universității „Nicolae Titulescu”, în timpul căreia s-a angajat la un post de radio, iar mai târziu la TV Super Nova. În urma unor probe a ajuns în Televiziunea Română la Trupa DP 2, în paralel lucrând la postul de radio Activ FM.

catalin maruta in copilarie

A prezentat mai multe emisiuni în perioada în care a lucrat la TVR 2. De asemenea, a fost coprezentator al selecției naționale pentru Eurovision 2006, alături de Luminița Anghel și a moderat dezbaterea de după selecție. Ca prezentator și entertainer al Caravanei TVR 50 a fost prezent la Timișoara, Craiova, Iași, Cluj. A filmat cu Medeea Marinescu pentru seria „50 de ani de divertisment în 50 de emisiuni”, potrivit Wikipedia.

catalin maruta in urma cu 21 de ani. prezentatorul tv in anul 2000

Din 24 octombrie până în 23 decembrie 2005 a avut o colaborare cu postul de televiziune Realitatea TV.

A fost și prezentator al emisiunii Tonomatul DP2 din 2002 în 2005 la TVR 2. Din 22 septembrie 2007 este prezentatorul emisiunii de divertisment La Măruță (Happy Hour până în septembrie 2013) la Pro TV.

catalin maruta pe canapea, în emsiunea happy hour

catalin maruta in tinerete

Andra şi Cătălin Măruţă, unul dintre cele mai longevive cupluri din showbiz

Cântăreața Andra și prezentatorul TV Cătălin Măruță formează unul dintre cele mai longevive și frumoase cupluri din showbizul românesc, fiind căsătoriți din anul 2008.

catalin maruta si sotia sa, cantareata andra

„Formăm o echipă foarte bună, ne iubim mult și prioritatea noastră este familia. Așa că orice conflict se stinge foarte repede, până la urmă ne dorim același lucru. Avem rareori dispute, iar când apar, motivul e de obicei oboseala. Ne trece repede”, a declarat Andra într-un interviu.

Cei doi sunt părinții Evei și ai lui David, dar pentru că și-a dorit o familie mare, cântăreața nu exclude posibilitatea de a deveni mamă pentru a treia oară. Pe 16 martie 2011 s-a născut David, iar în iulie 2015 Andra a adus pe lume cel de-al doilea copil, o fetiță pe nume Eva Maria Ioana.

„Viața noastră cu copii este foarte frumoasă, Eva și David ne-au îmbogățit enorm, ne fac să vedem orice lucru simplu cu mult mai multă bucurie. Mereu am spus că ne dorim o familie mare, și acum vorbim despre asta. Nu știu dacă vom mai face un copil, nu este exclus, nici nu este bătut în cuie”, a mai mărturisit Andra.

„Cu mama soacră mă înțeleg extraordinar. Este o femeie excepțională, e cea mai bună bunică, ne ajută cu copiii, e bunica ideală, le cumpără mereu câte ceva. Și gătește extraordinar”, a completat Cătălin.

Ce muzică ascultă copiii Andrei și ai lui Cătălin Măruță

Micuții Andrei și ai lui Cătălin Măruță sunt extrem de carismatici și foarte amuzanți. Eva și David se pot considera niște copii norocoși, pentru că pot vorbi ori de câte ori cu vedetele de la noi. Asta, datorită faptului că au părinți renumiți. Copiii Andrei și ai lui Măruță au ales să vorbească la telefon cu artiști precum Dorian Popa, Jo și Selly și Dia de la 5Gang.

După ce le-au ascultat piesele, au dorit să le spună câteva vorbe celor pe care îi admiră.

„Eu vreau Dorian! Mă doare burta pentru că îl sunăm pe Dorian Popa. Am emoții”, a mărturisit Eva. „Cred că o să zică la început ! Amândoi să vorbim, amândoi! Ai numărul lui?”, a întrebat David