Cum arată iubita lui Cheloo. Cei doi au împreună un copil (FOTO)

Cum arată iubita lui Cheloo. Cei doi au împreună un copil (FOTO)
sursa Foto: Facebook

Cheloo vrea să își păstreze viața personală cât mai privată cu putință. Îacesta a trecut printr-un divorț, în urmă cu opt ani, iar acum pare că și-a găsit liniștea în brațele unei alte femei. Chiar dacă este implicat în activități televizate, fiind jurat la „iUmor”, rapperul nu vrea să dezvăluie nimic în ceea ce privește viața lui de familie.

Cum arată iubita lui Cheloo

Cheloo a trecut printr-un divorț cu scandal, în anul 2012. Acesta a fost căsătorit cu Daniela Niculescu. Aceștia s-au căsătorit în anul 2007, dar după doi ani probleme în căsnicie au început să apară. Cei doi foști soți se certau tot mai des, iar divorțul s-a lăsat chiar și cu reclamații la poliție, potrivit impact.ro.

Fosta soție îi reproșa lui Cheloo că era alcoolic și violent, dar și că nu avea o relație deloc bună nici cu fiul lor.

Cu toate acestea, la scurt timp de la divorț, Cheloo a găsit dragostea în brațele Danielei Moraru, iar din iubirea lor a luat naștere un băiețel. Cei doi își păstrează relația cât mai departe de ochii presei și ai publicului, iar rapperul evită întotdeauna să dea detalii despre viața sa de familie.

Câștiguri uriașe pentru Cheloo

Cheloo de la Paraziții, pe numele său real Cătălin Ștefan Ion, este unul dintre artiștii cu cele mai importante câștiguri din România. Juratul emisiunii iUmor se află sub contract cu Antena 1, post de televiziune care i-a adus cântărețului un plus de vizibilitate, dar și de bani frumoși în cont.

Potrivit bilanțului anual depus de către Cheloo la Ministerul Finanțelor, firma sa a încasat 200.000 de euro. Cea mai mare parte din bani a venit prin intermediul angajamentului cu Antena 1, informează PlayTech.ro. Astfel, cântărețul încasează lunar, în jur de 16.600 de euro.

Primul contract semnat de Cheloo cu Antena 1 a fost în 2013, în calitate de jurat la X Factor. În prezent, face echipă cu Mihai Bendeac și Delia, la show-ul de divertisment iUmor.

Sacrificii la început de carieră

Pentru a începe o o carieră în muzică, toți cei trei artiști și-au vândut blugii.

„Ne-am vândut blugii şi cu banii am făcut prima piesă pe 13 septembrie 1994, Înjur, trasă pe o casetă audio reînregistrată şi cu o copertă făcută cu colaje din ziare. Reacţia a fost pe măsura materialului: slăbuţă”, își amintește colegul Deliei și al lui Bendeac, de la Antena 1.

Deși piedicile la începutul carierei au fost mari, dorinţa de a avea un cuvânt împotriva sistemului a fost mult mai mare, iar succesul nu a întârziat să apară.

„Din când în când ne mai ajutau au noştri cu bani. Au fost multe sacrificii. Doar că noi voiam cu orice preţ să reuşim”, s-a mai confesat artistul despre acele vremuri tulburi.

Primul concert oficial al trupei Paraziții a fost la Balul Bobocilor al Universității Spiru Haret, iar primii bani adunați de pe urma muncii lor a fost în aprilie 1995, la evenimentul Rap Attack. Apoi, trupa a ajuns să cânte în deschiderea concertului 50 Cent de la București.

Pe lângă proiectele alături de trupa Paraziții, Cheloo a scos mai multe albume solo, în care s-a exprimat liber.

Tags: