Cum au ajuns chefii să se certe în bucătărie și ce se întâmplă când camerele se opresc (VIDEO)

Cum au ajuns chefii să se certe în bucătărie și ce se întâmplă când camerele se opresc (VIDEO)
Sursa Foto: Instagram/ Chefi la Cuțite

Sezonul al 10-lea al emisiunii „Chefi la cuțite” nu este lipsit de tensiuni. Fiecare dintre chefi  se luptă să pornească cu avantaje. Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu deja s-au transformat în inamici.

„Conflictele noastre au multe surse… inepuizabile. Pot părea de la o farfurie, o amuletă, un joc din culise, un battle pierdut etc. De cele mai multe ori, apar de la farfurii sau de la faptul că nouă ni se pare că ceilalți nu au respectat regulile. S-a întâmplat să nu vorbesc trei zile cu Scărlătescu”, a declarat chef Sorin Bontea în emisiunea XNS.
Totuși, reușesc să treacă peste toate tensiunile și să fie prieteni, imediat ce filmările se termină.

Nici în tabăra lui Florin Dumitrescu nu este liniște. Cheful spune că și-au pierdut unul dintre avantaje: cunoașterea terenului de luptă – bucătăria.

„Pe lângă competiția foarte încinsă, sezonul 10 este unul special din toate punctele de vedere. În primul rând, avem un alt platou. Decorul este diferit, alte culori, alte bucătării, altă mobilă, alt spațiu de relaxare, mult mai mare. Cred că cine a pregătit acest spațiu de relaxare a știut că, la un moment dat, noi nu ne vom mai vorbi și vom sta în colțuri separate’, a dezvăluit Chef Florin Dumitrescu.

Urmăriți B1TV.ro și pe