Cum au reușit doi tineri să organizeze nunta cu 600 de dolari

Cum au reușit doi tineri să organizeze nunta cu 600 de dolari
Foto: Facebook/shelbymphelps.

Doi tineri cu venituri modeste au decis să organizeze o nuntă de vis. Îndrăgostiții nu s-au dau bătuși de bugetul limitat și au apelat la un truc ca să-și îndeplinească dorința lor. Mirele și mireasa au venit cu o cerință neobișnuită pentru invitații lor, notează peroz.

Această idee „neortodoxă” i-a ajutat să economisească aproximativ 10.000 de dolari

Shelby Phelps a achiziționat rochia de mireasă dintr-un magazin second-hand la prețul de numai 50 de dolari, însă adevărata economie a fost realizată prin cererea către invitați de a nu aduce cadouri, ci de a contribui cu mâncare de acasă.

Într-o lume în care nunțile pot costa zeci de mii de dolari, tinerii Shelby și Garret, ambii de 26 de ani, au avut determinarea de a organiza un eveniment memorabil cu un buget minim. Această idee „neortodoxă” i-a ajutat să economisească aproximativ 10.000 de dolari, ceea ce a dus la o cheltuială totală de doar 600 de dolari.

„Toată lumea s-a distrat și nu a trebuit să cheltuim mii de dolari”

Potrivit publicației Mirror, mirii din Carolina de Nord au declarat că nunta lor a fost cea mai frumoasă zi din viața lor și că nu ar fi schimbat nimic. Un prieten a fost responsabil cu fotografierea evenimentului, altul a filmat ceremonia, iar o apropiată a realizat tortul.

Cavalerii și domnișoarele de onoare și-au cumpărat singuri ținutele, iar decorurile au fost realizate din obiecte găsite acasă și flori culese din împrejurimi.

„Toată lumea s-a distrat și nu a trebuit să cheltuim mii de dolari pentru a fi perfect. Dumnezeu ne-a dăruit cea mai frumoasă zi cu putință. Am avut fluturi peste tot, a fost ca un vis. Ceremonia a durat doar cinci minute și am ajuns să facem o petrecere la foc de tabără.

Inclusiv oameni necunoscuți care erau prin zonă au petrecut cu noi – am dansat până s-a făcut noapte”, a povestit mireasa, fericită să aibă parte de o nuntă în aer liber, pe munte, alături de 25 de invitați.

Urmăriți B1TV.ro și pe