Cum îl cheamă, de fapt, pe Mihai Petre, concurentul de la Asia Express

Cum îl cheamă, de fapt. pe Mihai Petre. Foto: Facebook/Mihai Petre.

Mihai Petre este unul dintre cei mai apreciați și puternici concurenți din emisiunea Asia Express. Dansatorul a făcut, recent, o dezvăluire despre viața personală. Fanii sunt șocați de ceea ce au auzit într-o ediție a showului.

Mihai Petre face dezvăluiri cutremurătoare

Mihai și Elwira Petre au ajuns în etapa finală a cursei „Drumul împăraților”. Cei doi au trecut prin mai multe încercări și se visează câștigători. Vezi mai multe poze în galeria foto de AICI.

Se pare că atmosfera din Israel l-a inspirat pe Mihai Petre să facă o dezvăluire despre trecutul său. Dansatorul a recunoscut, în drumul spre biserică catolică din Nazaret, că mai poartă un nume. Numele complet al concurentului fiind Mihai-Gabriel Petre.

„Gata, sunt Gabriel. Da, mă cheamă și Gabriel. Nimeni nu știa asta, până acum”, a dezvăluit Mihai Petre la Asia Express.

Cu ce probleme se confruntă Mihai și Elwira Petre

Acum ceva timp, Mihai și Elwira Petre au recunoscut că au avut situații dificile și căderi emoționale, dar au reușit să se recupereze și să-și continue Drumul Împăraților. Cei doi au ajuns în Israel, unde urmează să lupte pentru marele premiu.

„Au fost extrem de multe momente dificile, dar cred că cel mai greu din toată călătoria asta a fost dorul de fete şi dorul de casă. Fizic nu aveam probleme, simţeam că suntem pregătiți, dar dorul de ele ne omora în fiecare zi. Pe lângă asta, autostopul a fost înfiorător, pentru că erau zile şi locuri în care treceau foarte puţine maşini şi simţeai cum se duce încet, încet orice urmă de speranţă”, au spus Mihai și Elwira Petre pentru viva.