Cum își crește Amalia Enache fetița de 8 ani: „Copiii au nevoie de limite. Nu e duritate, e fermitate”

Cum își crește Amalia Enache fetița de 8 ani: „Copiii au nevoie de limite. Nu e duritate, e fermitate”
Amalia Enache. Sursa foto: Captură Video - HappyFishTV / YouTube

Amalia Enache a dezvăluit că nu este adepta conceptului de părinte-prieten și că îi impune anumite limite Almei, fetița sa de 8 ani, deoarece așa consideră că e sănătos.

Amalia Enache, despre relația cu fiica sa

„Suntem încă într-o etapă a copilăriei dulci, a fanteziei, încă este Moș Crăciun, suntem departe de perioada ceva mai serioasă, însă am încredere că lucrurile nu se vor schimba dramatic în adolescență pentru că avem o relație foarte bună și dacă o să fim conectate ca și acum, totul o să fie bine!”, a spus ea la Metropola TV, potrivit Libertatea.

Amalia Enache a mai susținut că e sănătos pentru dezvoltarea copiilor să li se impună anumite limite: „Copiii au nevoie de limite, copiii au nevoie de părinți care să pună limite și nu aș spune că acest lucru înseamnă duritate, din contră, aș spune că este fermitate. Cred că un copil crește mult mai sănătos psihic și echilibrat dacă adulții din viață sunt chiar niște stâlpi și știu exact ce vor”.

Ce spune Amalia Enache despre tatăl copilului ei

Amalia Enache e extrem de discretă în privința vieții persoane și nu s-a afișat niciodată cu tatăl copilului ei. Totuși, întrebată despre acesta într-un interviu pentru OK! Magazine, prezentatoarea TV a răspuns: „Tatăl ei nu e o persoană publică. E un român care lucrează în domeniul cinematografiei și are șansa de-a trăi în diverse colțuri din lumea asta. Noi suntem acum foarte buni prieteni și într-o relație excelentă de creștere a Almei. În continuare, am convingerea că el este cel mai bun tată din lume și asta poate să ți-o confirme și Alma”.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
00:02 - Ministrul Mediului: „În sudul României există un risc mai mare decât în alte zone ale României, să pierdem şi resursele de apă”
23:11 - Adrian Zuckerman, fostul ambasador al SUA la București, radiografie dură privind situația României: „Nu există un plan economic pe care să îl văd. Crescând taxele și împrumutând mai mulți bani nu e un plan economic” (VIDEO)
22:35 - Dani Mocanu a fost prins de radar cu 189 km/h pe A2 / Manelistul are permisul suspendat pentru 90 de zile
22:04 - CNAIR: Lucrările de defrişare pe Valea Oltului au depăşit 23 % din suprafaţa de pădure aflată în zona critică (VIDEO)
21:25 - Victor Ponta: “Cel mai mare haos este în reglementarea fiscală. Niște ordonanțe venite peste noapte care nu se pot aplica” (VIDEO)
21:16 - Previziunile lui Victor Ponta pentru alegerile prezidențiale. Cine va ajunge în turul doi (VIDEO)
20:45 - Victor Ponta, critici dure la adresa președintelui Iohannis: „A schimbat nouă prim-miniștri în zece ani. Mi se pare o prostie în stare pură” (VIDEO)
20:32 - Victor Ponta susține că PNL ar trebui să fie lăsat să câștige prezidențialele și PSD să se ocupe în continuare de guvernare: „Eu asta aș face în locul lui Marcel Ciolacu. Nu am făcut în 2014. Am greșit” (VIDEO)
20:10 - O fată de 16 ani din Sălaj a fost răpită de pe stradă / Apelul făcut de polițiști
19:21 - Horoscop Alina Bădic pentru săptămâna 14-20 iulie: „Nativii vărsător experimentează lucruri total ieșite din comun” (VIDEO)