Cum îţi purifici organismul în numai o săptămână

Cum îţi purifici organismul în numai o săptămână
Foto: sanatate.bzi.ro

Specialiştii în beauty au venit cu sfaturi utile despre cum îţi poţi purifica organismul în numai o săptămână. Cei mai mari cosmeticieni au dezvăluit amestecul ce îţi satisface această dorinţă.

Ritualul ayurvedic Gandusha – cunoscut și sub denumirea de „tragerea cu ulei” – este noul gest de frumusețe care trebuie adoptat în fiecare dimineață, conform tabu.ro.

Ce este Gandusha?

Efectuată în fiecare dimineață pe stomacul gol, apa de gură Ayurvedic Gandusha este un moment special care trebuie considerat ca un adevărat ritual zilnic. Mult mai mult decât un simplu gest de frumusețe, această practică naturală și detoxifiantă ajută la menținerea unei guri sănătoase, a dinților albi și a gingiilor puternice – toate în timp ce tonifică și igienizează întregul organism.

Cum se efectuează ritualul?

În prealabil, este indicat să eliminați bacteriile acumulate pe limbă în timpul nopții folosind o racletă pentru limbă. Apoi, în fiecare dimineață, pe stomacul gol, face o baie orală cu o lingură de gandusha timp de 10 minute. Aveți grijă să nu înghițiți produsul și apoi clătiți-vă bine gura cu apă.