Cum s-a schimbat viața Elenei Chiriac după Survivor: „Nu poți să treci așa ușor de cinci luni în junglă”

Cum s-a schimbat viața Elenei Chiriac după Survivor: Nu poți să treci așa ușor de cinci luni în junglă
Foto: Instagram/Elena Chiriac.

Elena Chiriac este una dintre cele mai faimoase și controversate finaliste de la  Survivor România. Tânăra a concurat alături de alți războinici pentru premiul mare în valoare de 100.000 de euro. Cu toate că s-a clasat pe locul doi, bruneta se consideră o adevărată învingătoare. Ex-concurenta este tot mai des invitată la diferite emisiuni.

Elena Chiriac se recuperează după mai multe zile de stres

Se pare că îi place să se afle în centrul atenției, însă tânăra este mai rezervată atunci când vine vorba despre viața personală.  După câteva luni de la finală, Elena Chiriac a dezvăluit cum s-a schimbat viața ei după celebrul show, dar și cu ce traume a rămas.

„Să știi că m-am acomodat acasă, îmi place, mă simt bine, sunt fericită. Apreciez viața altfel și văd lucrurile altfel, dar am rămas cu traume. Adică nu poți să treci așa ușor de cinci luni în junglă, fără mâncare sau tot ce aveai nevoie pentru un trai decent”, a declarat Elena Chiriac pentru ego.ro.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Elena Chiriac (@elennaq)

Finalista luptă cu kilogramele în plus

Finalista a vorbit și despre cât de greu este acum că a revenit în România și cu ce probleme se confruntă în acest moment. Elena Chiriac a mărturisit cât de greu este să își revină după experiența trăită departe de casă.

„Mănânc ca și cum mâine nu mai am ce să mănânc. Mă simt în fiecare zi ca la recompensă. De fiecare dată când văd mâncare, în fața ochilor, nu mă pot opri până nu termin tot din farfurie. Eu nu mai am firimituri în farfurie după ce termin. Efectiv totul este pe viață și pe moarte când vine vorba de mâncare.

Nu știu să mă mai opresc. M-am îngrășat de când am ajuns, iar acum încerc să mă ‘mențin’, dar nu prea reușesc pentru că mentalitatea de Survivor, în legătură cu mâncarea, a rămas implementată și scap destul de greu de ea”, a mărturisit Elena Chiriac pentru sursa citată.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Elena Chiriac (@elennaq)

Urmăriți B1TV.ro și pe