Cum se pregătește actrița Mara Oprea înainte de filmările pentru sezonul 3 din serialul Adela (FOTO)

Mara Oprea, în timpul filmărilor pentru Adela / Foto: Instagram / Mara Oprea

Noul sezon din serialul Adela urmează să înceapă în curând, iar actorii au revenit și ei pe platourile de filmare de la Snagov. Mara Oprea le-a arătat fanilor cum se pregătește înainte de filmări și ce preferă să facă atunci când are o pauză mai lungă.

Vedetele din serialul Adela se pregătesc pentru premiera sezonului 3, iar pe platourile de filmare treaba pare să fie în toi, mai ales după cum arată postările de pe Instagram ale actorilor din producția de la Antena 1. Mai multe imagini, în galeria foto de AICI!

Mara Oprea, pauză de meditație în timpul filmărilor pentru sezonul 3

Adela, personajul interpretat de Marea Oprea va fi eroina principală și în acest sezon, iar actrița se pare că este „zen” pe platourile de filmare, acolo unde își petrecea cea mai mare parte a timpului.

Am zis să meditez puțin, poate trece timpul mai repede până filmez următoarele secvențe”, a scris Mara Oprea într-un Insta Story postat în mediul online.

Cum se pregătește personajul principal din Adela pentru filmările de la Antena 1

Înainte de filmări, Mara Oprea trece, la fel ca restul actorilor din serial, pe la machiaj și pe la coafor. Stiliștii de pe platourile de filmare o pregătesc pe tânăra actriță tocmai pentru a arăta impecabil în fața camerei.

În acest timp, actrița din Adela își repetă replicile, iar apoi pare că este gata să intre în piele personajului. Noul sezon ar urma să înceapă în data de 27 ianuarie, atunci când fanii vor afla ce s-a întâmplat cu Andreea, după ce a sărit în fața glonțului ce o avea ca țintă pe Adela, dar și ce pățește Luca după ce este împușcat.

Urmăriți B1TV.ro și pe