Ce se va întâmpla cu Mihai în sezonul 3 din serialul Adela?! Alecsandru Dunaev a spus ce pățește personajul de la Antena 1

Foto: Facebook / Alexandru Dunaev

Noul sezon din Adela este foarte aproape de premieră, iar Alecsandru Dunaev a vorbit recent, despre lucrurile care i se vor întâmpla lui Mihai în noile episoade de la Antena 1.

Mihai și Adela vor forma un cuplu și în sezonul trei al serialului de la Antena 1, sau cel puțin așa se înțelege din imaginile care promovează noile episoade. Actorul Alecsandru Dunaev va face parte din distribuție, așa cum se va întâmpla cu Mara Oprea, partenera din serial. Mai multe imagini, în galeria foto de AICI!

Ce se va întâpla cu Mihai în sezonul 3 din Adela

Alecsandru Dunaev a vorbit despre evoluția personajului pe care îl interpretează la Antena 1. Mihai se pare că va avea parte de o serie de peripeții. Tânărul îndrăgostit își va trăi povestea de iubire alături de Adela, dar personajele se vor confrunta și cu mult mai multe conflicte și o serie de mistere care le vor schimba cu siguranță viața.

Mihai are atât de multe de trăit. Cumva la jumătatea sezonului doi se afla adevărul. Aveai impresia că după acest moment revine liniștea pe pământ și totul e frumos, doar că nu-i așa. Din cauza acelui moment intervin mai multe conflicte, mai multe tensiuni, mai multe mistere pe care trebuie să le rezolve domnul Mihai”, a povestit Alecsandru Dunaev, pentru Catine.ro.

Când începe noul sezon din Adela

Actorii de la Antena 1 i-au luat prin surprindere pe fani, când au făcut marele anunț. Se pare că sezonul 3 din Adela va avea premiera în data de 27 ianuarie, atunci când telespectatorii îi vor revedea pe Adela, pe Călin, pe Mihai, și pe restul personajelor principale.

Noul sezon din Adela se va difuza joi, 23 ianuarie 2022, de la 20:30, la Antena 1, după cum au anunțat și producătorii serialului.

Vedetele de la Antena 1 au anunțat premiera noului sezon pe Instagram, acolo unde s-au folosit de poze realizate pe platourile de filmare sau de fotografii din colecțiile personale. 

Aș fi vrut să vă spun că am niște secrete prin buzunare pe care încă nu pot să le dezvălui, dar sunt buzunarele atât de mici, încât nici mâinile nu-mi încap! Așa că gata! Nu mai țin nici un secret! Urmează dezvăluirea: marea premieră a sezonului 3 din “Adela” va fi pe 27 ianuarie”, a scris și Alecsandru Dunaev, la acel moment.

Urmăriți B1TV.ro și pe