Dalida și Robi riscă să fie dați afară din Las Fierbinți. Care este motivul: „Nu se poate așa ceva”

Dalida și Robi riscă să fie dați afară din Las Fierbinți. Care este motivul: „Nu se poate așa ceva”
Dalida și Robi riscă să fie dați afară din Las Fierbinți. Care este motivul: „Nu se poate așa ceva”. Sursa Foto: Facebook / Las Fierbinti

Serialul Las Fierbinți continuă să fie un fenomen în România.

Românii sunt conectați cu personajele lor favorite din serial, motiv pentru care urmăresc fiecare episod nu numai la PRO TV, ci și pe Youtube, unde sunt urcate scenele cu actorii lor favoriți.

Ce s-a întâmplat în Las Fierbinți

Telespectatorii serialului Las Fierbinți au avut parte miercuri seară de un episod cu o serie de surprize. Ecaterina Ladin, actrița cunoscută pentru rolul Dalidei, împreună cu Leonid Doni, cel care-l interpretează pe Robi polițistul, riscă să fie dați afară din Las Fierbinți, mai exact din Primărie, deoarece primarul este foarte nemulțumit de cei doi.

Vasile și-a cheamat cei doi angajați pentru a le aduce la cunoștință că nu mai are nevoie de serviciile lor. Primarul invocă mai multe motive pentru această decizie grea, printre care faptul că lipsesc de la serviciu fără un motiv întemeiat.

În ceea ce o privește pe Dalida, există mai multe probleme. Primarul nu tolerează stilul ei vestimentar: „Mi se dezlipesc plombele când văd câte culori combini pe tine. Nu se poate așa ceva”.

De asemenea, în episodul de miercuri, Celentano este hotărât să plece în America și îi cere lui Firicel să-l împrumute cu bani pentru avion. Acesta a primit un refuz categoric, așa că a plecat supărat să caute ajutor în altă parte.

Serialul Las Ferbinți, lider de audiență

Las Fierbinți a condus miercuri topul preferințelor telespectatorilor, în timp ce a înregistrat 10.7 puncte de rating și 35.8% cotă de piață în rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, în timp ce poziția secundă a avut 3.3 puncte de rating și 11% share.

La nivel național, peste 1.9 milioane de români au urmărit serialul, iar în minutul de maximă audiență, de la 21:11, peste 2.1 milioane de români au fost cu ochii pe aventurile fierbințenilor.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
01:22 - Stelian Tănase, despre cum ajută occidentalii Ucraina: Sunt buni de gură, birocrația se mișcă a dracului de greu. Macron nu e Macron, e Micron, un papagal care nu înțelege că Putin vrea refacerea Imperiului Rus (VIDEO)
00:34 - Stelian Tănase: Știu pe surse că e o decizie și la PNL, și la PSD ca, înainte cu un an de alegeri, să rupă coaliția. La unul din cele două partide au hotărât deja să plece (VIDEO)
23:52 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Badic: Ce trebuie să facem când suntem ținta unui atac energetic (VIDEO)
23:22 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Badic: Tipuri de atacuri energetice și cum se manifestă ele (VIDEO)
22:54 - Anunț surprinzător din Ungaria: Digi Sport 1, 2 și 3 nu vor mai fi disponibile de la 1 iulie
22:37 - Stelian Tănase: PNL așteaptă tot de la Cotroceni. Dacă Iohannis doarme, și siesta la el e o religie, nu se întâmplă nimic / Pe sub masă, PNL și PSD se înțeleg perfect, își impart prada (VIDEO)
22:01 - Ştefan Petreuş, din grupul Frații Petreuș, a murit la 82 de ani. „Ne rămân muzica lor excepţională şi dragostea lor pentru folclorul maramureşean” (VIDEO)
21:36 - Emilia Șercan: Nicolae Ciucă a reușit în instanță să blocheze analiza tezei sale de doctorat. Și-a făcut astfel un mare deserviciu, căci ne-a confirmat tuturor că teza e plagiată (VIDEO)
21:20 - Cacealma rusească: primarii occidentali au vorbit cu un fake al primarului din Kiev
21:03 - Dieta-minune: Cum a reușit Nicoleta Luciu să slăbească 35 de kilograme în doar două luni