Dan Negru, anunț de ultimă oră! Ce ne așteaptă la sfârșitul anului 2021

Dan Negru, anunț de ultimă oră! Ce ne așteaptă la sfârșitul anului 2021

Dan Negru a făcut un anunț neașteptat. Prezentatorul TV știe ce o să facă românii la sfârșitul anului 2021.

 Dan Negru știe ce o să facă românii

Românii vor petrece anul 2021 și vor întâlni anul 2022 alături de Dan Negru. Starul a confirmat că va prezenta cel de-al 22-lea Revelion difuzat pe Antena 1. Producătorii au început să se pregătească de cea mai importantă noapte din an.

Momentan, echipa emisiunii pune la punct problemele manageriale și discută cu cei care vor fi invitați în cadrul concertului de Revelion.

„Pot să confirm faptul că se face al 22-lea Revelion! E complicat pentru că trebuie să vedem de pe o zi pe alta ce se întâmplă. Dar am decis ca Revelionul lui Negru să se facă și anul acesta”, a precizat Dan Negru pentru Cancan.

Ce surprize ne pregătește

Internauții nu încetează să posteze mem-uri dedicate veșnicului prezentator, Dan Negru. Potrivit vedetei, în această ediție, vor fi și invitați-surpriză. Telespectatorii se vor bucura de un show incendiar. Echipa emisiunii își propune să depășească nivelul BBC-ului.

„O să fie niște momente speciale. O să fie prezente și niște nume mari internaționale, nu știu dacă neapărat acolo în platou, dar cu siguranță pe ecrane. Am convenit deja! N-am avut până acum așa ceva”, a mai spus Dan Negru pentru sursa citată.

În 2020, Revelionul a fost urmărit de sute de mii de telespectatori și a ajuns pe locul II în Europa. Potrivit lui Negru, echipa din România vrea să ajungă la mai multe vizualizări decât cei de la BBC.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Antena1 (@antena1_oficial)