Dan Negru, atac dur la adresa învățământului românesc: „Nimeni nu-și asumă eșecul școlii online”

Dan Negru critică dur învățământul românesc. Foto: Facebook/Dan Negru.

Dan Negru este cunoscut publicului larg pentru mesajele sale cutremurătoare pe rețelele de socializare. Celebrul prezentator vorbește deschis despre tot ce îl macină și îl deranjează. Cuvintele acestuia sunt apreciate și susținute de mii de urmăritori.

Dan Negru face praf sistemul de învățământ

Vedeta a postat luni, 10 ianuarie, un mesaj emoționant pe conturile sale. Moderatorul Tv are de reproșat mai multe lucruri. Acesta este nemulțumit de  sistemul de învățământ din România. Bărbatul a rupt tăcerea și a venit cu acuzați grave. Vezi mai multe poze în galeria foto de AICI.

Citiți și Nadine, despre calvarul prin care a trecut în orfelinat: „Dacă nu vedeam sânge, nu mă opream”

„E mai important pentru mine că fiu-meu, Bogdan, se poate juca de azi în curtea școlii decât că Djokovic poate juca la Australian Open. A început școala și pentru ăia mici. Școala online a fost un eșec care o să coste generațiile viitoare. Nimeni nu-și asumă eșecul școlii online!
237 mii de copii nu au avut acces la internet. Degeaba ne lăudam cu cea mai mare viteza a netului dacă un sfert de milion de copii n-au avut acces la el. ‘Învățătorul e o lumânare care arde luminându-i pe alții’ zicea Arghezi. Păi, sa fie lumină în școli”, a scris Dan Negru pe rețelele de socializare.

Dan Negru împotriva școlii online

Postarea prezentatorului a făcut ravagii în mediul online și  a adunat peste trei mei de like-ur doar într-o oră. Se pare că urmăritorii vedetei s-au regăsit în cuvintele lui. Dan Negru a criticat învățământul în mediul online și l-a caracterizat ca pe  „un eșec care o să coste generațiile viitoare”.

„Unul din patru copii a abandonat școala anul trecut. 26% a fost rata de abandon școlar în sate! În satele românești școala online a fost un eșec. Cei din generația mea, prin decizii haotice, vor distruge generațiile care vin. Să fie ăsta breaking news-ul începutului de an. Pentru că cine închide un spital, deschide un cimitir și cine închide o școală, deschide o pușcărie”, a afirmat  Dan Negru, săptămâna trecută.

Ultima oră
14:02 - CORONAVIRUS | O localitate din Timiș are cea mai mare incidență – 27,83. Cum e situația la nivel național
14:00 - MAE: Solicitarea Rusiei de a reduce postura NATO în statele care au aderat după 1997 a fost deja respinsă fără echivoc ca inacceptabilă de către NATO. România va continua să susțină ferm importanța întăririi Flancului Estic
13:52 - Alexandru Rafila: Centrele ambulatorii de evaluare sunt destinate pacienților pozitivi, care au astfel ocazia să facă o investigație completă. Tratamentul antiviral administrat la timp este esențial (VIDEO)
13:38 - Marcel Ciolacu: Programul lui Alexandru Rafila începe să se vadă / Liderul PSD, către ministrul Sănătății: Indiferent cât veți fi de atacat, să mențineți același ritm! (VIDEO)
13:15 - Peste 170 de centre de evaluare a pacienților COVID, deschise în toată țara. HARTA
13:14 - Alexandru Rafila: Cel mai greu lucru de îndeplinit ține de recâștigarea încrederii oamenilor. Guvernul și premierul sprijină acest demers, iar asta demonstrează că politizarea sănătății e ceva greșit (VIDEO)
13:13 - Peste 5.400 de pacienți COVID-19 în spitale, cu 460 în plus față de ziua precedentă / Aproape 20.000 de cazuri noi la nivel național și 49 de decese în 24 de ore
12:58 - Cosmin Cristian Viașu a murit. Senatorul USR avea doar 45 de ani
12:41 - Cătălin Predoiu: Ministerul Justiției pune vineri în dezbatere publică proiectul pentru desființarea SIIJ. Am folosit un model inspirat din modul de funcționare a Parchetului European (VIDEO)
12:36 - Scădere semnificativă a acțiunilor Netflix. Căderea de pe bursă, provocată de estimările privind numărul de abonați