Dan Negru atacă părinții care nu vor ca religia să devină probă de Bacalaureat: ”E o formă de prostie fudulă. Nu fiți proști!”

Dan Negru atacă părinții care nu vor ca religia să devină probă de Bacalaureat: ”E o formă de prostie fudulă. Nu fiți proști!”
Foto: Dan Negru / Facebook

Prezentatorul emisiunii „Jocul cuvintelor”, de la Kanal D, îi atacă pe părinții care refuză ca elevii să aibă posibilitatea de a opta pentru religie ca probă la Bacalaureat.

Negru susține că religia este o formă de cunoaștere

O mulțime de părinți și-au arătat dezacordul cu privire la anunțul conform căruia religia ar putea să devină o materie pe care elevii să o poată alege în momentul în care vor susține examenul de Bacalaureat.

Negru susține că religia este o formă de cunoaștere la care toți ar trebui să aibă acces, motiv pentru care părinții ar trebui să își lase copiii să opteze pentru această probă la examenul de Bacalaureat.

În același timp, Dan Negru susține faptul că Europa este o regiune plină de istorie și cultură religioasă pe care orice locuitor ar trebui să o cunoască.

„Să trăiești într-o Europă creștină cu istorie și artă creștine și să nu știi nimic despre cultura religioasă, e o formă de prostie fudulă. Nu fiți proști, nu vă condamnați copiii la neștiință. Patimile lui Iisus nu trebuie să-i sperie!

Iisus nu ne cere sa murim ca EL, ne cere sa trăim ca el”, a scris Dan Negru, în urmă cu puțin timp, pe pagina personală de Facebook.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
22:12 - Mărturiile prințului Harry despre consumul de droguri îi pot lua dreptul de a locui în SUA
22:07 - Un tânăr se zbate între viață și moarte: Pompierii nu au putut să-l salveze din incendiu din cauza mașinilor parcate ilegal care au blocat accesul spre locul intervenției
22:02 - Nicușor Dan: Proiectul reabilitării șinelor de tramvai, cea mai mare achiziție publică realizată de Primăria Capitalei, de aproximativ 1,9 miliarde lei / Am primit oferte pentru 11 loturi
21:45 - Un tablou din colecția lui Nicolae Ceaușescu a fost descoperit în Bulgaria. Opera de artă este evaluată la 50 de milioane de euro
21:35 - Marcel Ciolacu, despre criza de pe piața RCA: Consiliul Concurenței, o instituție anchilozată. Dacă e așa deștept Bogdan Chirițoiu, de ce nu vine el să conducă România? Are tupeul să își mai dea cu părerea?
21:29 - Turcia, aleasă de peste jumătate de milion de români ca destinație de vacanță / Cât costă un sejur all inclusive
21:26 - UE consumă mai multă cocaină. Care este statistica referitoare la canabis
21:18 - Elwira vorbește despre cum a fost cerută în căsătorie de Mihai Petre și cum a decurs nunta lor / „Tatăl lui Mihai decedase cu ceva timp în urmă”
21:07 - Prințul William, vizită surpriză în Polonia. Moștenitorul tronului britanic a mers la trupele din zona frontierei cu Ucraina (FOTO, VIDEO)
21:02 - Țara care oferă vacanțe gratuite pentru a-i învăța pe oameni cum să fie fericiți / Cine poate candida