Dana Rogoz a avut o noapte de groază: „Acum râd, dar nu vreți să știți ce dureros a fost””

Dana Rogoz a avut o noapte de groază: Acum râd, dar nu vreți să știți ce dureros a fost
Dana Rogoz a avut o noapte de groază

Dana Rogoz a avut o noapte de groază. În timpul somnului, actrița a primit o lovitură la nas de la fiica sa cea mică, Lia. Artista a strigat în plina noapte, iar soțul ei, Radu Dragomir, a sărit panicat din pat.

Dana Rogoz a primit o lovitură puternică

Dana Rogoz le-a povestit fanilor că a trecut prin momente teribile, dar amuzante. În timp ce dormea, micuța a lovit-o la nas și i-a provocat o durere puternică. Vedeta speră că nu a pățit nimic serios.

Dana Rogoz i-a anunțat pe admiratori să nu creadă că a suferit vreo intervenție chirurgicală, iar nasul strâmb este opera micuței Lia.

„Acum râd, dar nu vreți să știți ce dureros a fost. E doar o mișcare sigura și în forță a capului ei spre nasul meu, făcută pe întuneric, în pat, în timp ce speram că o voi adormi curând”, a scris Dana Rogoz pe rețele de socializare.

Un incident grav în familia Danei Rogoz

Vedeta a strigat atât de tare că s-a tresărit și soțul ei, care i-a ferit și primul ajutor. Actrița se amuză și face mișto de cele întâmplate. Radu Dragomir a fost speriat și el, iar după a râs cu poftă de incidentul grav în care au fost implicate cele două.

„A pârâit!!!! Am urlat atât de tare, încât Radu a sărit din pat, a aprins lumina și era gata-gata să-mi pună nasul la loc Doamne, mă doare și când râd acum”, a mai scris actrița.