Dana Rogoz, schimbare totală de look: „Este prima oară după mulți ani când văd că faci o schimbare”

Dana Rogoz, schimbare totală de look: „Este prima oară după mulți ani când văd că faci o schimbare”
Dana Rogoz, schimbare totală de look. Sursa: Instagram/Dana Rogoz

La 36 de ani, Dana Rogoz arată mai bine ca niciodată. Recent, actrița a apelat la ajutorul unui stilist pentru a o ajuta să-și facă o schimbare de look. Aceasta a postat „rezultatul” pe Instagram, mărturisind că s-a îndrăgostit de noua ei imagine.

Comentariile nu au încetat să apară, iar fanii acesteia au fost total luați prin surprindere. Dana Rogoz a fost asaltată cu complimente din partea acestora.

Dana Rogoz, schimbare totală de look

Vedeta este mama a doi copii, motiv pentru care nu are întotdeauna timp să se ocupe de felul în care arată. Din acest motiv, Dana Rogoz s-a hotărât că este timpul pentru o schimbare și a apelat la ajutorul unui stilist profesionist.

Aceasta a postat pe rețelele de socializare câteva imagini dintr-un salon de fițe din Capitală, unde a adoptat noul look. Actrița a ales să-și facă un breton în stil retro și câteva bucle lejere, care să-i scoată în evidență trăsăturile feței și să-i dea un aer tineresc.

,,Și rezultatul final. Îmi place la nebunie!”, a exclamat entuziasmată vedeta.

În doar câteva ore, fotografia cu rezultatul final a strâns peste 7000 de aprecieri și comentarii din partea fanilor: „Ce aer matur de maxim 23 de ani ai”, „Iti sta super, super bine!”, „E putin spus ca iti sta bine. Sa iti fie bine! Este prima oara dupa multi ani cand vad ca faci o schimbare cu parul. Mai bine mai tarziu decat niciodata”, „Iti sta foarte bine, esti superba si pari o copiluta cu noul look”.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Dana Rogoz (@danarogoz)

Dana Rogoz, despre relația cu Radu Dragomir după 18 ani împreună

Invitată la podcast-ul lui Cătălin Măruță, actrița a vorbit deschis despre parcursul relației cu Radu Dragomir. Aceasta consideră că și-a găsit sufletul pereche.

„Radu este…nu-l văd separat de mine ca nimic așa, e un fel de…nu numai partener, cel mai bun prieten. E omul cu care am evoluat, gândim la fel, sunt lucruri pe care nu le mai putem explica în cuvinte.

El e acolo, eu sunt acolo pentru el. Cel puțin în momentul ăsta funcționăm ca un tot. Avem proiectele noastre împreună, avem aspirații împreună. Avem griji împreună, avem totul împreună. Suntem efectivi cuplați, lipiți în cele mai mici rosturi. Așa suntem împreună.

Atunci chiar vorbeam despre suflete pereche. Noi nu suntem o topologie anume, eram conștientă de ce trăiesc și alegerile pe care le fac”, a dezvăluit Dana Rogoz.

Urmăriți B1TV.ro și pe