Dani Mocanu are din nou probleme cu legea. De ce i-au trimis polițiștii o nouă citație

Dani Mocanu are din nou probleme cu legea. De ce i-au trimis polițiștii o nouă citație

Celebrul manelist are din nou probleme cu legea. Motivul pentru care Dani Mocanu a primit o nouă citație de la organele de poliție.

Dani Mocanu estedin nou implicat în probleme cu poliția

La cei 28 de ani ai săi, Dani Mocanu a postat un nou filmuleț pe pagina sa de pe o rețea de socializare.Artistula lansat o piesă pentru toții polițiștii și procurorii care l-au anchetat până acum, care se pare că nu prea a fost pe placul autorităților care l-au citat în acest sens.

Cu toate că au mai rămas doar câteva zile din viața de artist a luiDani Mocanu, care a decis să urmeze Calea Lui Iisus și să nu mai cânte piese în stilul în care i-a obișnuit pe fanii săi, problemele se țin lanț de acesta.

În mod normal, manelistul piteștean obișnuia să lanseze melodii despre bani, femei și alte lucruri interzise. În urmă cu puțin timp însă, Dani Mocanu a lansat o piesă care face referire la organele de poliție care l-au anchetat în cele opt dosare penale pe care le are.

Se pare că agenții de poliție au fost deranjați de gestul tânărului, astfel că i-au trimis onouă citațiepentru versurile pe care le conține piesa respectivă.

”Mă așteptam oricum”, a recunoscut Dani Mocanu, conștient de ceea ce urma să se întâmple după ce își lansa noua piesă adresată polițiștilor.

Dani Mocanu renunță la muzică de Revelion

În urmă cu ceva timp,Dani Mocanua anunțat că va renunța la muzică pentru a urmaCalea Lui Iisus. În primă fază, artistul a spuscă va face pasul cel mare pe data de 7 ianuarie. Acum, el a revenit asupra deciziei. Se pare că s-a răzgândit și o va face chiar din noaptea de Revelion. Asta, pentru a intra în noul an drept o altă persoană.

”M-AM RĂZGÂNDIT. Nu voi mai renunța la muzică pe data de 7 ianuarie, așa cum am promis. Vreau să-l urmez pe ISUS mai repede. În noaptea de Revelion voi pune STOP, iar pe 1 ianuarie deja voi fi un alt om. Ultimele patru proiecte rămase vor fi postate începând de mâine una câte una, până pe 31 decembrie”, a mai spus Dani Mocanu.

Mocanu este deja cercetat într-un dosar pentru rele tratamente și cruzimi împotriva animalelor, după ce, într-un videoclip al său, lăutarul a folosit un leu rănit. În acele imagini, leul părea rănit, motiv pentru care pe numele lui Mocanu a fost deschis un dosar penal pentru rele tratamente împotriva animalelor. Fiara sălbatică a fost descoperită ulterior în menajeria unui bărbat din Dâmbovița și dusă la Zoo Târgoviște.

În ianuarie, Mocanu a fost trimis în judecată pentru melodia „Curwa”. Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 au dispus trimiterea în judecată, în stare de libertate a manelistului, pentru infracţiunea de incitare la ură împotriva femeilor din cauza versurilor melodiei pe care a încărcat-o pe YouTube.