Detaliul halucinant de pe tortul Andreei Bălan. Nimeni nu se aștepta la un astfel de mesaj, chiar de ziua ei de naștere (GALERIE FOTO)

FOTO: Facebook: Andreea Bălan

Andreea Bălan a împlinit la data de 23 iunie frumoasa vârstă de 36 de ani, însă petrecerea pentru ziua de naștere a avut loc duminică. Vedetele s-au distrat de minune în curtea vedetei, așa cum au lăsat să se vadă pe rețele sociale, iar petrecere pare să fi fost una restrânsă, dar reușită.

Frumoasa blondă s-a bucurat de compania Andreei Antonescu, a nașsei sale Monica Davidescu și a cântăreței Amna, dar și a multor alți prieteni apropiați. Un party restrâns și frumos așa cum vorbesc singure fotografiile postate de Andreea pe conturile de social media. Tortul primit de frumoasa cântăreața a fost surpriza serii, însă acesta a avut un aspect de-a dreptul surprinzătoar, iar mesajul inscripționat pe el a surprins pe toată lumea. Tatăl vedetei i-a transmis un mesaj emoționant cu această ocazie.

Cum a fost la ziua de naștere a Andreei Bălan

Așa cum i-a obișnuit pe fanii internauți, Andreea a postat în mediul online imagini din timpul petrecerii, iar reacțiile fanilor nu au întârziat să apară. Atât în videoclipurile de pe Instastory cât și în fotografiile postate pe Facebook sau Instagram, Andreea a dezvăluit detalii în timp real de la petrecerea de 36 de ani.

Blondina a preferat să își onduleze părul, a ales un machiaj simplu și o ținută delicată, ideală pentru un picnic în curte. Fiind o petrecere restrânsă, chiar la ea acasă, ținuta Andreei Bălan s-a asortat perfect cu decorul din flori albe. Cântăreața a purtat o fustă albă cu volane și un top în aceeași culoare, asortate cu o pereche de sandale roșii.

Tortul Andreei și mesajul scris pe acesta, o surpriză pentru cântăreața și invitați

Deserul de la petrecerea Andreei a fost realizat special pentru a o reprezenta pe cântăreață. Cu trei etaje apetisante și figurine care înfățișează echipa de dansatoare, pe Petrișor și mai ales pe artistă, torul a fost întruchiparea din zahăr a unui concert.

Mai mult decât atât, pe frumoasa prăjitură a fost scris mesajul „Best show”, cuvinte pe care Andreea le spune întotdeauna după fiecare spectacol, scrie Spynews.ro.

Pe rețele sociale, vedeta a ținut să transmită și un mesaj emoționant, legat de aniversarea ei. După ce a postat o fotografie cu mama ei și cele două fetițe, cântăreața a scris în descriere „Ieri am avut parte de o petrecere minunată cu oameni dragi mie, iar tortul a fost o reală surpriză deoarece a arătat exact așa cum e viața mea: cu iubire, cu muzică, cu show, cu putere și cu dans.”, a scris Andreea în dreptul fotografiei postate pe Instagram.

Ultima oră
00:06 - Fost ministru francez al justiției, inculpat pentru corupție și abuz de putere: Rachida Dati e cercetată pentru activitatea sa de avocat al Renault în vremea lui Carlos Ghosn, când era și eurodeputată
00:00 - Medicul Adrian Marinescu, despre a treia doză de vaccin anti-COVID: Să putem lua în calcul noile mutații
23:54 - Premierul Florin Cîțu: “Dacă mai e nevoie ne vom mai vaccina o dată”
23:20 - Valeriu Gheorghiță, despre eșecul campaniei de vaccinare: Cred că vorbim despre o problemă sistemică. Ține de încrederea populației în autorități și de educație
23:04 - Florin Cîțu: PNRR va fi aprobat în septembrie. Primii bani ar putea veni în noiembrie, dar anumite proiecte ar putea începe mai devreme cu resurse de la buget și decontăm din PNRR
23:03 - Premierul Cîţu, despre afirmația ministrului Sportului la adresa Anei Maria Popescu: A fost un comentariu nefericit
22:35 - Valeriu Gheorghiță, despre valul 4 al pandemiei: Cifrele arată bine, dar asta nu înseamnă că nu trebuie să fim preocupați sau să nu luăm în serios toată această situație
22:26 - Valeriu Gheorghiță: Vorbim de un val 4 în majoritatea țărilor europene. Sunt analizate pe de o parte măsuri de motivare pentru vaccinare, iar pe de altă parte e luat în calcul un pachet de restricții (VIDEO)
22:12 - Valeriu Gheorghiță: „Este o prioritate să creștem numărul persoanelor vaccinate cu prima schemă”
22:00 - Florin Cîțu, despre declarația lui Ludovic Orban privind neatingerea țintei de vaccinare: M-a mâhnit