Doamnele Borcea, ÎMPREUNĂ la plajă. Show în faţa hotelului Pam Beach din Olimp (FOTO)

Din cauza pandemiei Cristi Borcea si-a anulat vacantele extravagante peste hotare. Si-a strans insa numeroasa familie la hotelul pe care il detine in statiunea Olimp. Alături de şase dintre cei nouă copii ai săi, sunt si doua din doamnele Borcea – fosta nevasta Mihaela, si actuala – Valentina Pelinel. Pai sa nu fie show?

Sase copii si doua neveste

Mihaela se afla la mare cu cei trei copii – gemenii Melisa şi Antonio şi fiul cel mare, Patrick, dar şi actualul logodnic, fostul poliţist Sorin Rap. Valentina Pelinel are si ea grija de gemenele Raisa Maria şi Indira Maria, şi de băieţelul cel mare, Milan. Peste toti troneaza „starostele” Cristi Borcea care a avut grija ca toata lumea sa se simta bine si sa nu le lipseasca nimic.

Pentru că şi-au mutat reşedinţa în Olimp, la hotelul familiei, Pam Beach, ambele familii şi-au amenajat câte un apartament, l-au făcut frumos, ca să stea în el pe toată perioada estivală.

Doamnele Borcea, experte în reţelele sociale, au postat numeroase fotografii de la mare, promovând afacerea familiei şi încurajând fanii să vină să se cazeze la hotelul lor de trei stele care are tarife rezonabile, potrivit Click.

Paparazzi au asteptat cu nerabdare ca celebra complicata familie sa isi faca aparitia pe plaja.

Fosta sotie a lui Borcea a mers în zona şezlongurilor, acolo unde Cristi Borcea si actuala sotie stăteau la umbră. Mihaela s-a dezechipat imediat şi s-a făcut comodă pe şezlong, însă a rămas doar ea cu logodnicul pentru că, după nici cinci minute, Valentina şi-a luat geanta de plajă şi soţul şi au dispărut de pe plajă. Mihaela s-a bucurat în continuare de soare şi briză, în timp ce iubitul „gravita” în jurul ei, scrie Click.

Loiale si muncitoare

Borcea e de admirat pentru cum isi manageriaze toate femeile din viaţa lui. Atat Mihaela, cat si Valentina lucrează cot la cot pentru prosperitatea clanului. Mihaela se ocupă îndeaproape de afacerea de la Olimp, în timp ce Valentina se ocupă de aqua-park-urile din Bucureşti, Magic Summer Waves – Ştrand Moghioroş şi Magic Place din Crângaşi.

”Mihaela este loială, muncitoare, Valentina este loială, muncitoare, totul este consens. Interesele sunt comune, sunt copii la mijloc, cu toții trebuie să ne înțelegem. Împreună suntem puternici și trebuie să fim o familie. Vedeți cum e viața acum, de nu mai știi ce se poate întâmpla mâine, așa că de ce să nu trăim frumos, să fim uniți, mai ales când avem copii minunați?!”, a explicat Cristi Borcea într-un interviu recent pentruLibertatea.

Ultima oră
00:50 - Pacientul zero cu Omicron din Italia și-a infectat toată familia: „Situația e sub control. Vaccinul a funcționat excelent în cazul nostru”
00:20 - Octavian Jurma: Valul 4-Delta ne-a lovit ca un tsunami. Dacă infecţiozitatea noii variante de coronavirus se confirmă, valul 5-Omicron ne va lovi ca un trăsnet
00:06 - Valeriu Gheorghiță: Sunt indicii că Omicron este o variantă de scăpare de protecția anticorpilor, ceea ce reprezintă o problemă
00:03 - Marea Britanie confirmă 11 infectări cu varianta Omicron. Unele nu au legături cu deplasările în Africa de Sud
00:03 - Angajaţi ai Spitalului Judeţean din Botoşani, prinşi când încercau să fure mâncarea bolnavilor. Ce sancțiuni au primit
23:22 - Lionel Messi a câştigat Balonul de Aur pentru a 7-a oară. Cine este „Atacantul anului” (VIDEO)
23:08 - Brașov: Înghesuială în Piața Sfatului la aprinderea luminițelor de Crăciun
22:58 - Adrian Câciu (PSD): Primăriile să se digitalizeze și să cunoască nivelul veniturilor, să primească subvenție numai cine are nevoie / Despre problema termiei în Capitală: Nu s-a făcut nici înainte, nici acum (VIDEO)
22:32 - Un nou val de scumpiri lovește România în prag de sărbători. Sindicalist: „Vom mânca un cozonac mai scump cu 30%”
22:21 - Adrian Câciu (PSD), ministrul Finanțelor: Nicușor Dan a ales să facă marketing politic pe problema termiei. E o retorică a victimizării personale în care eu nu vreau să intru / Banii din buget se dau în baza unui algoritm (VIDEO)