Doi tineri s-au îndrăgostit, în spital, după ce au primit transplant de inimă: „Habar n-aveam ce urmează”

Doi tineri s-au îndrăgostit, în spital, după ce au primit transplant de inimă: Habar n-aveam ce urmează
Foto: Facebook:Collin Kobelja.

Ani de zile în urmă, Taylor Givens, în vârstă de 29 de ani și Collin Kobelja, în vârstă de 34 de ani, au fost internați în spitalul Fairfax din Virginia, Statele Unite, pentru a primi transplanturi de organe. În timpul șederii lor în spital, cei doi tineri s-au intersectat în drumul lor către investigații, deși au fost internați în saloane diferite. Cinci ani mai târziu, Collin a trimis un mesaj lui Taylor pe Facebook, iar astfel a început povestea lor de dragoste.

Сei doi se iubesc și sunt căsătoriți  din 2019

În ciuda problemelor de sănătate cu care se confruntă amândoi, inclusiv diagnosticul de limfom al Taylor și necesitatea unui al doilea transplant de inimă pentru Collin, cei doi se iubesc și sunt căsătoriți  din 2019.

Collin a fost supus mai multor intervenții chirurgicale pe inimă de când era copil, iar prima sa transplantare a avut loc la 17 ani. De-a lungul vieții, el a continuat să practice arte marțiale și înotul.

A fost o conexiune uimitoare

În ciuda tuturor obstacolelor pe care le-au întâmpinat, Taylor și Collin rămân puternici împreună și se sprijină unul pe altul prin toate încercările lor.

”A fost o conexiune uimitoare, habar n-aveam ce urmează”, a povestit Taylor, care a mărturisit că au făcut schimb de numere de telefon.

”Am avut sentimente, pur și simplu am știut că suntem făcuți să fim împreună”, a spus și Collin.

Urmăriți B1TV.ro și pe