Cum își câștigă Dorian Popa sutele de mii de euro

Cum își câștigă Dorian Popa sutele de mii de euro
Dorian Popa are mai multe afaceri

Dorian Popa este unul dintre cei mai doriți bărbați din showbiz-ul românesc. Admiratoarele nu încetează să-i dedice mesaje dulci și să-i pună inimioare sub poze provocatoare.

Ce afaceri are Dorian Popa

„Hatz-ul” showbiz-ului autohton are сâștigă sume uriașe și duce un mod de viață luxos. Toate poze de pe rețele de socializare demonstrează venituri mari și provoacă discuții în mediul online.

Însă, Dorian Popa nu câștigă mult numai datorită talentului și pieselor de Top. Artistul a intrat și în lumea afacerilor ca să investească tot ce a adunat până acum.

Acum ceva timp, interpretul spunea că veniturile lui provin din activitatea din mediul online. Acesta având peste două milioane de urmăritori pe Instagram.

„Sunt actor, cântăreț și vlogger. Dar cel mai bine mă simt pe YouTube, acolo sunt în elementul meu. Îmi place și la concerte, le duc lipsa”, a mărturisit Dorian Popa lui Cătălin Măruță.

Vloggerul recunoaște că YouTube-ul este viața lui, unde este mai natural și mai real. Dorian Popa câștigă în jur de 40.000 de euro pe lună, acum în pandemie: 10-15 mii de pe Instagram și în jur de 20-25 de mii de euro de pe YouTube.

150 de mii de euro pentru început

Momentan, artistul se vede în lumea afacerilor imobiliare, în care planifică să investească sume imense. Proiectul lui se află în plină desfășurare, iar visul se îndeplinește.

Dorian Popa și-a construit și o casă în Domnești, în apropierea Bucureștiului. Apoi a investit într-un teren, unde în viitor va fi ridicat un complex rezidențial de locuințe. Proiectul a prins viață, iar tânărul afacerist vrea să vândă locuințe cu 150.000 de euro.

„Casele le construiesc din bănuţii mei pe care îi strâng şi îi agonisesc, pentru a nu-i lăsa în bancă pentru că ştiu că nu este una dintre cele mai bune opţiuni business şi la vânzări o să dau drumul abia când ne vom apropia de final. Deocamdată suntem în stadiul de închis casele la roşu, urmează să punem acoperişul şi termopanele la toate casele, ca să ne ferim de intemperiile vremii şi să ne putem apuca de lucrat la interior”, a precizat Dorian Popa, în cadrul unei emisiuni TV.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Dorian Popa (@eusuntdorian)