Dragoș Bucur, dezamăgit de jurații „Românii au talent”: „Mă așteptam ca Bobonete să spună glume toată ziua, mă așteptam ca Andra să cânte”

Dragoș Bucur, dezamăgit de jurații Românii au talent: Mă așteptam ca Bobonete să spună glume toată ziua, mă așteptam ca Andra să cânte
Dragoș Bucur se plictisește rău la Românii au Talent

Dragoș Bucur, Mihai Bobonete, Andra și Andi Moisescu sunt cei care decid dacă românii au talent, în acest sezon al show-ului.

„Românii au talent” este o emisiune cu tradiție. În fiecare an, mii de spectatori descoperă povești impresionante de viață și află cât de înzestrați sunt concetățenii lor.

Mihai Bobonete versus Dragoș Bucur

Dragoș Bucur, unul dintre jurați, a făcut dezvăluiri despre noul sezon al emisiunii îndrăgite de mulți români. Actorul pare dezamăgit de cum au început filmările emisiunii. Acesta se aștepta la mai multe glume din partea lui Bobonete și mai multe cântece din parte Andrei.

„M-am cam plictisit pentru că… Eu mă așteptam să fie aici distracție, mă așteptam ca Bobonete să spună glume toată ziua, mă așteptam ca Andra să cânte, de la Andi mă așteptam ca la două, trei chestii să vină cu ceva inteligent, eventual niște direcții în muzică, în… Eu știam că el știe tot. Dar nu e deloc așa”, a glumit actorul, în cadrul emisiunii „La Măruță”.

Nici Smiley nu a putut să abțină și a vorbit despre cei patru jurați. Prezentatorul a spus că nu prea îl cunoaște, dar a auzit că sunt niște băieți deosebiți.

De ce Bobonete a acceptat să facă parte din juriu

Mihai Bobonete e foarte încântat că face parte din echipa juriului. Artistul spune că se simte în rolul publicului și se bucură că nu mai trebuie să facă spectacol pe scenă.

„Nu am stat niciodată atât de aproape de scenă să văd un spectacol, mai ales că acesta e unul dintre cele mai bune spectacole, dacă nu numărul 1 în România. Aici vezi cam tot ce ai putea să vezi”, a remarcat Bobonete pentru pro tv.