Dragoste marca Chefi la cuțite! De mai bine de șase luni trăiește o frumoasă poveste de iubire cu o tânără care l-a cucerit instant

Dragoste marca Chefi la cuțite! De mai bine de șase luni trăiește o frumoasă poveste de iubire cu o tânără care l-a cucerit instant
Foto: Instagram / Rikito Watanabe

Rikito Watanabe, unul dintre cei mai îndrăgiți concurenți de la Chefi la cuțite este îndrăgostit până peste cap. Fostul concurent de la Antena 1 trăiește o frumoasă poveste de dragoste, de mai bine de șase luni.

O tânără misterioase i-a cucerit inima și l-a adus cu picioarele pe pământ. Bianca, pe numele său, a adus iubire în viața personală a bucătarului de la Antena 1, iar în plan profesional se pare că se bucură de succes, așa că fostul concurent de la Chefi la cuțite se poate considera împlinit.

Rikito Watanabe, poveste de dragoste după Chefi la cuțite

Tânărul bucătar i-a cucerit pe jurați cu abilitățile sale și a ajuns ușor și la inimile telespectatorilor. Totuși, în plan personal, se pare că inima lui a fost cucerit de o tânără misterioasă, pe nume Bianca. Cei doi s-au cunoscut pe o rețea de socializare, iar ea a fost cea care a făcut primul pas.

Deci suntem împreună de vreo șase luni, cam așa. Ne-am întâlnit pe Facebook prima dată, ea mi-a trimis mesaj mie și cam așa a început. Ea este Bibi, este din Putna, Suceava. Avem o relație cu mult râs, dragoste, și mă corectează atunci când mă uit la alte fete. Câteodată mă joc cu focul eu”, a scris fostul concurent de la Chefi la cuțite pe Instagram.

Cine este Rikito Watanabe, fostul concurent de la Chefi la cuțite

Tânărul în vârstă de 27 de ani locuiește de opt ani în România și s-a remarcat în ultimul sezon Chefi la cuțite, acolo unde a cucerit instant inimile juraților și publicului.

Talentul său în bucătărie nu a trecut neremarcat așa că bucătarul s-a bucurat de un loc în echipa lui Sorin Bontea. El a ajuns până în finală, acolo unde a avut ocazia să se bată pentru marele premiu, dar și pentru titlul de cel mai bun bucătar.

Rikito lucrează la un restaurant cu specific asiatic de pe litoral. După ce s-a numărat printre finaliștii Chefi la cuțite, alături de Elena Matei, blondina ce participă acum la Survivor România, Rikito s-a aventurat în competiția Splah! Vedete la apă.

Urmăriți B1TV.ro și pe