Gina Pistol, reacție surpriză când a aflat că Laura Cosoi este însărcinată. Mesajul prezentatoarei de la Chefi la cuțite  

Gina Pistol, reacție surpriză când a aflat că Laura Cosoi este însărcinată. Mesajul prezentatoarei de la Chefi la cuțite   
Foto: Instagram / Gina Pistol

În urmă cu doar câteva zile, Laura Cosoi a anunțat că este însărcinată. Fosta iubită a lui Smiley așteaptă cel de-al treilea copil, așa că se pare că actuala Gina Pistol a reacționat imediat la aflarea veștii. Prezentatoarea de la Chefi la cuțite a avut un mesaj pentru Laura Cosoi.

Gina Pistol și Laura Cosoi nu au nimic de împărțit, mai ales că atât actrița, cât și Smiley și-au văzut de viața personală după ce s-au despărțit, iar în prezent trăiesc fiecare povești diferite de dragoste, în care sunt fericiți.

Laura Cosoi, însărcinată pentru a treia oară

Celebra actriță a anunțat în urmă cu câteva zile că așteaptă cel de-al treilea copil. Fosta iubită a lui Smiley se bucură de familia minunată pe care o are alături de  Cosmin Curticăpean, afaceristul cu care s-a căsătorit în 2015. Împreună, cei doi mai au două fetițe, pe Rita și pe Vera.

„Cel mai mult îmi place să fiu cu ei! Mi-am imaginat, alături de Cosmin, o familie mare, unită, cu scaune multe așezate în jurul mesei de Crăciun, cu copiii care să ne colinde, să se alerge în jurul bradului, să ma ajute la făcut prăjituri, o viață în care iubirea să ne acopere! În acest moment brațele noastre devin și mai încăpătoare, sufletul și mai plin, emoțiile și mai copleșitoare, căci în lumea asta a noastră mai așteptăm o fetiță, o surioară pentru Rita și Vera.

Ce dar minunat este viața, câtă bogăție pot aduce copiii, ce sentiment înălțător de recunoștință ne încearcă ori de cate ori le privim, cât de mare și de bun este Dumnezeu cu noi…!

Mi-am dorit să împărtășesc această bucurie cu voi azi, pentru că sunteți parte din viața mea și mi-ați fost alături de fiecare dată în toate momentele importante”, a scris Laura Cosoi pe Instagram, acolo unde a și anunțat că este însărcinată.

View this post on Instagram

A post shared by lauracosoi (@lauracosoi)

Cum a reacționat Gina Pistol când a aflat

Gina Pistol este actuala iubită a lui Smiley și se pare că ea și fosta partenera a cântărețului sunt în relații bune. Blondina de la Chefi s-a numărat printre cei care au apreciat postarea Laurei Cosoi și ar fi transmis și „sarcină ușoară”, după cum scrie Cancan.ro. 

Citiți și: Gina Pistol, pregătită pentru al doilea copil?! Ce spune prezentatoarea Chefi la cuțite despre o nouă sarcină

View this post on Instagram

A post shared by GinaPistol (@ginapistol)

Urmăriți B1TV.ro și pe