Drama prin care trece fiica lui Michael Jackson. Paris a vorbit despre presiunea de a trăi în umbra tatălui său

Drama prin care trece fiica lui Michael Jackson. Paris a vorbit despre presiunea de a trăi în umbra tatălui său
sursa Foto: Instagram

Cea care a părut a fi cel mai mult afectată de moartea legendarului Michael Jackson a fost chiar fiica sa, Paris Jackson. Aceasta i-a călcat pe urme tatălui ei și are o carieră în industria muzicală, dar și în cea a cinematografiei. Tânăra a dezvoltat un proiect împreună cu iubitul ei, Gabriel Glenn. Este vorba despre o serie intitulată „Unfiltered: Paris Jackson And Gabriel Glenn”. În cadrul acestei serii, Paris Jackson a vorbit despre presiunea, dar și provocarea de a trăi în umbra lui Michael Jackson. Aceasta a afirmat că a avut momente în care a suferit extrem de mult, dar iubitul ei a ajutat-o să depășească momentele grele.

Trauma cu care se confruntă Paris Jackson

Au trecut 11 ani de când Michael Jackson a încetat din viață. Paris Jackson a fost poate cea mai afectată de dispariția acestuia, însă recunoaște că i-a fost greu să trăiască cu presiunea și provocarea de a fi fiica unui artist de un asemenea calibru, potrivit Elle.

Paris Jackson i-a călcat pe urme tatălui său și a moștenit talentul muzical. De asemenea, tânăra are și o carieră în industria cinematografiei. Seria „Unfiltered: Paris Jackson And Gabriel Glenn” este despre viața sa și a iubitului ei. Aici, cei doi abordează teme precum spiritualitate, sexualitate, muzică și familie.

Paris Jackson a vorbit cu sinceritate despre cum s-a simțit să trăiască în umbra tatălui său.

„Vezi un copil care crește în ochii publicului și uiți că sunt un om. Nu eram pregătită atunci să intru în lumea asta, dar simt că acum sunt”, a dezvăluit aceasta.

Un rol important în viața ei l-a avut Gabriel Glenn, care a înțeles-o și a ajutat-o să treacă peste tot ceea ce i se întâmpla pe plan psihologic.

„Atunci când l-am cunoscut pe Gabe, am început să fac muzică. Am simțit că suntem pe aceeași lungime de undă. Gabe a înțeles durerea prin care treceam și m-a ajutat să îmi dau seama că m-am născut să fac asta”, a afirmat Paris Jackson.

De asemenea, aceasta a mai mărturisit că vrea a muzica ei să aibă un impact pozitiv asupra oamenilor.

„Vreau să îi fac pe ceilalți să se accepte pe sine și să aibă curaj. Aș vrea ca muzica mea să îi ajute să se conecteze și să ajute într-un fel. Un Jackson care face muzică folk-indie? Nu este ceva la care v-ați și așteptat”, a spus fiica lui Michael Jackson.

Paris Jackson va interpreta rolul lui Isus într-un film regizat de Janell Shirtcliff. De asemenea, de-a lungul timpului, tânăra artistă a mai interpretat roluri în câteva episoade ale serialului Star, dar și în filmul de lungmetraj Gringo. Totodată, a mai apărut și în clipul piesei Rescue Me a trupei 30 Seconds to Mars.

Paris Jackson, despre tatăl ei

În urmă cu ceva timp, fiica lui Michael Jackson, Paris, a vorbit despre copilăria sa alături de regele muzicii pop și despre planurile sale de viitor, conform Daily Mail.

Paris Michael Katherine Jackson a povestit despre tributul pe care i-l va aduce tatălui său peste câțiva ani: își va tatua pe braț un mesaj pe care l-a primit chiar de la tatăl ei.

„Am foarte multe amintiri cu el. A fost un tată incredibil, iar noi îl iubeam. A încercat să ne educe cât mai bine și avea mereu grijă de noi. Era foarte protector”, a mărturisit Paris Jackson.

Adolescenta a mai spus că își dorește ca ferma Neverland, unde a crescut, să fie transformată într-un loc dedicat copiilor bolnavi și săraci. Fiica megastarului a povestit jurnaliștilor americani despre momentul în care a fost luată roata din parcul de distracții, în urmă cu aproximativ doi ani.

„Am plâns și iar am plâns. Este foarte frumos acolo, există încă o energie pozitivă”, a afirmat fiica lui Michael Jackson.

Urmăriți B1TV.ro și pe