Dramele Nicoletei Dragne de la „Bravo, ai stil”. De ce a apelat la chirurgi

Dramele Nicoletei Dragne de la Bravo, ai stil. De ce a apelat la chirurgi
Nicoleta Dragne a suferit mai mult intervenții chirurgicale

Nicoleta Dragne de la „Bravo, ai stil” a lucrat mult la aspectul fizic. Concurenta nu a ezitat să apeleze la ajutorul specialiștilor și a devenit și mai atrăgătoare.

Nicoleta Dragne, complexată și timidă

Se pare că frumusețea Nicoletei Dragne nu e doar darul naturii, ci munca minuțioasă a medicilor. Fosta ispită de la „Insula Iubirii” a investit mult în proceduri estetice.

La 17 ani, Nicoleta se bucura de fizicul ei și nu se gândea să-l corecteze. Vedeta de la „Bravo, ai stil” nu ascunde faptul că a apelat la ajutorul chirurgilor și a făcut câteva modificări. Blonda a recunoscut că are implanturi mamare.

„Operațiile nu se fac pentru că sunt la modă, se fac pentru că nu ești mulțumit cu o anumită parte a corpului și vrei să o îmbunătățești și pentru asta nu are nimeni dreptul să te tragă la răspundere. Doar Dumnezeu”, scrie Nicoleta pe rețele de socializare.

Nicoleta Dragne nu se mai poate opri. Vrea forme noi

Acum, vedeta de la „Insula Iubirii” trebuie să-și schimbe implanturile mamare, forma cărora s-a deformat. Nicoleta a dezvăluit și motivul pentru care vrea să mai facă o intervenție estetică.

„Singurul motiv pentru care eu îmi doresc să îmi schimb sânii este că s-au micșorat și s-au lăsat puțin cum e și normal după atâția ani, plus bebe, însă arată mult mai bine față de ce rezultate am văzut la alte fete recent operate”, mai scrie concurenta de la „Bravo, ai stil”.

Nicoleta Dragne a decis să participe la fashion show pentru ca să-și învingă emoțiile atunci când se află în centrul atenției. Participarea vedete este o adevărată provocare în ceea ce ține de stilul ei vestimentar.

„Aici am ocazia să îmbrac ținute pe care nu le-aș purta în mod normal și cu siguranța pot să ies din zona mea de confort”, spunea Nicoleta Dragnea.