Radu Vâlcan vine cu anunțul serii. Ce se va întâmpla, de fapt, cu noul sezon din Insula Iubirii de la Antena 1

Radu Vâlcan vine cu anunțul serii. Ce se va întâmpla, de fapt, cu noul sezon din Insula Iubirii de la Antena 1
Radu Vâlacn a anunțat sezonul 6 din Insula Iubirii / Foto: Facebook / Radu Vâlcan

Radu Vâlacn a făcut un anunț care i-a încântat profund pe fanii din mediul online. Prezentatorul de la Antena 1 a elucidat, în sfrâzit, misterul și a precizat ce se întâmplă cu sezonul 6 din Insula Iubirii.

Soțul Adelei Popescu a fost în mijlocul unor controverse în ultimul timp, în special după apariția la Masked Singer România. S-a zvonit că Radu Vâlcan ar fi încheiat colaborare cu Antena 1, dar vedeta a negat vehement aceste informații.

Radu Vâlcan a spus ce se întâmplă, de fapt, cu noul sezon din Insula Iubirii

Formatul difuzat la Antena 1 a fost prezentat încă de la început de către Radu Vâlcan. Soțul Adelei Popescu le-a fost alături concurenților încă din 2015, atunci când emisiunea a debutat în România.

În 2020, Insula Iubirii nu a mai fost difuzată, pentru că filmările nu ar mai fi putut avea loc, din cauza pandemiei. Acum, formatul pare să revină în forță, iar prezentatorul va fi Radu Vâlcan.

„Eu vă zic așa. Insula iubirii 6. Zi frumoasă!”, a transmis Radu Vâlcan pe contul său de Facebook. Pentru moment, nu au fost comunicate data de lansare sau data la care încep filmările, însă un lucru este cert, emisiunea va reveni pe micul ecran, având în vedere că a început și castingul.

Radu Vâlcan nu a închieat colaborarea cu Antena 1

În sezonul 2 de Masked Singer România, Radu Vâlcan a fost una dintre măștile deghizate și prezente în platoul de la Pro TV. În acest context, s-a zvonit că prezentatorul ar fi schimbat postul și ar fi dorit să plece de la Antena 1 la Pro TV.

„Nu este nimic adevărat, 100%, voi rămâne în Antena 1. Discuțiile despre plecarea mea au venit ca a fost o confuzie cumva, pentru că am fost la emisiune, la Măruță. Acolo am ajuns după negocieri, vorbit, totul se rezolvă, dar, într-adevăr, s-a creat confuzia asta și lumea nu mai știa”, a declarat el, pentru Fanatik.

Ultima oră
20:07 - Legendarul Frank Williams, fondatorul echipei de Formula 1 Williams Racing, a murit la 79 de ani
20:00 - Referendum rezolvă disputa: elvețienii acceptă certificatul pandemic
19:39 - Nicolae Ciucă: Hanuca ne amintește că speranța și credința ne fac mai puternici. Apreciez și susțin valorile spirituale ale poporului evreu, solidaritatea, întâlnirea dintre religii și culturi, dialogul și respectul (VIDEO)
19:20 - Klaus Iohannis: Comunitatea evreiască din România, un contributor important la binele comun. Reiterez angajamentul Statului nostru în ceea ce privește prevenirea și combaterea antisemitismului
19:10 - Adrian Chesnoiu: Inclusiv pe pestă porcină africană vom veni cu un set de măsuri care măcar în al 12-lea ceas să dea încredere industriei de creștere a porcului din România că încă mai putem produce (VIDEO)
18:47 - Adrian Chesnoiu: Povestea cu „Doi și-un sfert”, o aberație. N-am lucrat nici o secundă acolo, aveam 16 ani când s-a desființat. Am lucrat la DGIPI în cadrul MAI (VIDEO)
18:30 - Adrian Chesnoiu: Politica Agricolă Comună vine cu restricții și condiționalități care vor crea și mai multe decalaje. E datoria noastră să convingem Bruxelles-ul, la prima posibilitate de renegociere a PNRR, să le aibă în vedere (VIDEO)
18:13 - Adrian Chesnoiu, pe B1 TV: Agricultura nu există în PNRR / Poate acum a fost primul guvern de coaliție când Agricultura a fost pusă în primele 5 domenii ca importanță de PSD / N-o mă auziți vorbind de greaua moștenire (VIDEO)
17:58 - Suporterii pot asista la întreaga partidă dintre Universitatea Craiova și FCSB, chiar dacă se termină după ora 21: „Să păstreze obligatoriu biletul la meci până în momentul în care ajung acasă”
17:41 - Raed Arafat: În final, tulpina Omicron va ajunge peste tot. Nimeni nu va putea să o oprească. Singurul lucru care se face acum este întârzierea răspândirii (VIDEO)