Dua Lipa, cerută în căsătorie, în timpul unui concert. Cum a reacționat vedeta

Dua Lipa, cerută în căsătorie, în timpul unui concert. Cum a reacționat vedeta
Foto: Hepta/Abaca Press / Pau Venteo.

Concertele interpretei Dua Lipa sunt pline cu surprize. Vedeta, a fost cerută în căsătorie, recent, de un fan. Incidentul a avut loc la ultimul concert al vedetei. Unul dintre fanii artistei a purtat un tricou cu inscripția „Marry me” și a stat foarte aproape de scenă. Normal că Dua nu putea să-l ignore.

Ținuta fanului a fost observată de ea. Cântăreața s-a oprit o clipă și a vorbit cu bărbatul. După ce a aflat că vrea sincer să se căsătorească cu ea, Lipa a zâmbit.

Momente inedite și decizii neașteptate

Cântăreața a explicat că nu  poate să se căsătorească cu un fan. Dar ea este capabilă să-i facă pe plac într-un mod diferit. „Pot să-ți dedic următoarea melodie”, i-a spus Dua unui fan fericit. Și după aceea, vedeta a început să danseze chiar în fața lui, interpretând piesa Good In Bed.

Internauții au apreciat gestul Lipei și atenția ei față de fani. „Dacă aș fi în locul acestui tip, cu siguranță aș plânge”, „Dua este cea mai drăguță persoană din lume”, „Doamne, o iubesc din ce în ce mai mult în fiecare zi”, au comentat fanii vedetei.

Urmăriți B1TV.ro și pe