Ed Sheeran a scos o melodie cu o trupă din Ucraina. Unele imagini din clip au fost filmate pe front

Ed Sheeran a scos o melodie cu o trupă din Ucraina. Unele imagini din clip au fost filmate pe front
FOTO: Instagram: Ed Sheeran

Celebrul cântăreț britanic Ed Sheeran, a colaborat cu formația ucraineană Antytila pentru lansarea unei noi melodii. Unele cadre din videoclipul pentru melodie au fost filmate pe front, în urma războiului provocat de Rusia,  relatează BBC.

„Ed simte acea durere, compasiune şi simpatie pentru poporul ucrainean”, a declarat solistul Taras Topolya pentru BBC. Cât despre versurile melodiei, solistul a menționat că acestea au fost compuse în timp ce activa ca medic pe front în localitatea Borodyanka.

Clipul melodiei a fost filmat și pe front

 Formaţia a intrat în atenţia publicului larg după ce a publicat la începutul anului un clip în care dorea să cânte cu ajutorul unui link live, în cadrul unui concert pentru Ucraina.

Cei care au organizat concertul, la care a participat şi Ed Sheeran, nu au fost de acord cu oferta propusă. Refuzul a venit pe fondul asocierii grupului cu armata, potrivit sursei citate.

Tocmai din acest considerent, Topolya a propus apoi o colaborare cu trupa. Noua melodie a strâns deja peste un milion de vizualizări pe YouTube.După ce au scris versurile, membrii grupului au filmat cadrele pentru videoclip în timp ce se aflau pe front, la Harkov.

Solistul a mai specificat că „Deja a crescut gradul de conştientizare cu privire la situaţia din Ucraina şi acest proces continuă”, a precizat Topolya. „Mă bucur foarte mult că un cântăreţ celebru îi sprijină pe ucraineni”.

„Ed Sheeran, echipa sa şi alţii înţeleg că avem nevoie de ajutor şi de sprijin pentru a supravieţui şi a câştiga. Şi sunt foarte recunoscător pentru asta”, a completat acesta.

Patru șefi de stat, printre ruinele din Borodyanka

După ce au efectuat vizita în orașul aflat la 50 de kilometri de Kiev, cei patru șefi de stat s-au întâlnit cu președintele ucrainean Volodimir Zelenski. Imaginile de pe rețelele de socializare arată pagubele produse în regiune de forțele militare ruse, unde blocuri întregi s-au transformat în dărămături.

„Țările noastre își arată astfel sprijinul față de Ucraina și față de președintele Zelenski”, scria pe Twitter Jakub Kumoch, consilierul lui Duda.

Aproximativ 200 de persoane ar fi fost îngropate de vii în subsoluri, după atacurile rusești: „Borodyanka este primul oraș din țara noastră în care rușii au bombardat civili. Nu avem baze militare, nimic”, spunea Anatoliy Rudnichenko, consilier al primarului.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
23:50 - Gest grosolan după remiza lui CSA Steaua cu Șelimbăr. Ce a făcut un oficial al roș-albaștrilor la finalul partidei (VIDEO)
23:34 - Germania va livra Ucrainei un sistem avansat de apărare antiaerină în următoarele zile. Christine Lambreht, vizită surpriză la Odesa
23:14 - Un oficial ucrainean a distribuit imagini de la Revoluția Română din decembrie 1989: „Într-o zi, sper că în curând, rușii îi vor face lui Putin ceva similar cu ce i-au făcut românii lui Ceaușescu” (VIDEO)
22:51 - Ion Petrescu: Dacă retragerea rușilor din Liman prefațează o posibilă folosire a armei nucleare tactice în zonă? / Analistul militar, pe B1 TV, despre cele trei zone ucrainene posibile pentru un atac nuclear rusesc (VIDEO)
22:20 - Bombardiere rusești capabile să transporte rachete de croazieră și arme nucleare, detectate în apropiere de Finlanda
21:49 - Claudiu Năsui: Virgil Popescu ne spunea înainte de război să stăm liniștiți că o să ne vină gaz prin Nord Stream 2 / Ciolacu și Ciucă nu înțeleg economia suficient cât să înțeleagă că nimeni nu o să facă pierderi voluntare (VIDEO)
21:20 - Un bărbat de 47 de ani a murit prins sub un tractor, în județul Vaslui
21:07 - Vasile Dîncu (MApN), la Chișinău: NATO nu caută o confruntare cu Rusia / România sprijină concret Republica Moldova în depășirea greutăților generate de criza energetică
20:43 - Două persoane au leșinat după ce ar fi fost ținute aproape o oră într-un avion Wizz Air rămas la sol în Suceava. Aeronava nu a mai decolat, iar pasagerii nu aveau aer condiționat și nu puteau ieși
20:16 - Cel mai bun lunetist din lume se întoarce în Ucraina, cu sarcină nouă: „Vreau să fac mulți Wali dintr-un Wali”